kerioooo Megapat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar bilgisayarımı temizledikten sonra açtım, açarken fotoğrafta gördüğünüz hatayı veriyor ve RAM bir tanesini görmüyor, bunu nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri ana kart.jpeg 64,1 KB · Görüntüleme: 87 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2020
Arkadaşlar bilgisayarımı temizledikten sonra açtım, açarken fotoğrafta gördüğünüz hatayı veriyor ve RAM bir tanesini görmüyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
Hangottom Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 3 Kasım 2020 #2 RAM yerine tam olarak oturdu mu? Tekrardan takin. Artı -1 Eksi
3 359107 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Kasım 2020 #3 RAM'leri teker teker çıkart başka slotlara tak silgi ile sil tekli dene. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
KS KS kerioooo Megapat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #4 Hangottom dedi: RAM yerine tam olarak oturdu mu? Tekrardan takin. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı. 359107 dedi: RAM'leri teker teker çıkart başka slotlara tak silgi ile sil tekli dene. Genişletmek için tıkla... Denedim, tek slot çalışıyor ama çift olarak 1 3 2 4 denedim yine bu hatayı verip tek RAM görüp açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Hangottom dedi: RAM yerine tam olarak oturdu mu? Tekrardan takin. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı. 359107 dedi: RAM'leri teker teker çıkart başka slotlara tak silgi ile sil tekli dene. Genişletmek için tıkla... Denedim, tek slot çalışıyor ama çift olarak 1 3 2 4 denedim yine bu hatayı verip tek RAM görüp açılıyor.
3 359107 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Kasım 2020 #5 Büyük ihtimal RAM'lerden birisi bozuk. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Hangottom Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 3 Kasım 2020 #6 Hocam sikintisiz calisan RAM'i cikartip calismayan RAM'i tek basina takip calistirmayi dener misiniz? Artı 0 Eksi
Hocam sikintisiz calisan RAM'i cikartip calismayan RAM'i tek basina takip calistirmayi dener misiniz?
KS KS kerioooo Megapat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #7 359107 dedi: Büyük ihtimal RAM'lerden birisi bozuk. Genişletmek için tıkla... Hayır, iki RAM ilk slota taktım denedim ikisi de çalıştı RAM birlikte takınca PC birini görmüyor bu hatayı veriyor. Hangottom dedi: Hocam sikintisiz calisan RAM'i cikartip calismayan RAM'i tek basina takip calistirmayi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim RAM ikisin de ilk slot da çalışıyor sorunsuz. Artı 0 Eksi
359107 dedi: Büyük ihtimal RAM'lerden birisi bozuk. Genişletmek için tıkla... Hayır, iki RAM ilk slota taktım denedim ikisi de çalıştı RAM birlikte takınca PC birini görmüyor bu hatayı veriyor. Hangottom dedi: Hocam sikintisiz calisan RAM'i cikartip calismayan RAM'i tek basina takip calistirmayi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim RAM ikisin de ilk slot da çalışıyor sorunsuz.
Hangottom Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 3 Kasım 2020 #8 kerioooo dedi: Hayır, iki RAM ilk slota taktım denedim ikisi de çalıştı RAM birlikte takınca PC birini görmüyor bu hatayı veriyor. Denedim RAM ikisin de ilk slot da çalışıyor sorunsuz. Genişletmek için tıkla... O zaman RAM'lerde sikinti yok gibi. Ama emin olmak için RAM'leri tek tek takip ikisinede Memtest86 yapar misiniz? Artı 0 Eksi
kerioooo dedi: Hayır, iki RAM ilk slota taktım denedim ikisi de çalıştı RAM birlikte takınca PC birini görmüyor bu hatayı veriyor. Denedim RAM ikisin de ilk slot da çalışıyor sorunsuz. Genişletmek için tıkla... O zaman RAM'lerde sikinti yok gibi. Ama emin olmak için RAM'leri tek tek takip ikisinede Memtest86 yapar misiniz?