Bilgisayar açılırken monitörde "Standby mode" yazıyor

An1l

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 1 hafta evde yoktum öncesinde PC çalışıyordu sıkıntı yoktu. Fakat bugün PC'yi açmaya çalıştığımda monitorda standby mode yazısı geldi ve siyah ekran oldu. Klavye çalışmıyor, mouse ışıkları yanıyor. Ne yapmalıyım?

Bilgisayar uyku modunda, açma tuşuna basılı tutun kasadaki.

Yaptım fakat bir şey olmadı. Monitör ışığı çalışırken beyaz oluyordu kapalı olduğunda ise turuncu. PC'yi açıyorum beyaz ışık oluyor standby mode yazısı geliyor ve geri gidiyor ardından ışık turuncu oluyor ne yapacağım?

Yaptım fakat bir şey olmadı. Monitör ışığı çalışırken beyaz oluyordu kapalı olduğunda ise turuncu. PC'yi açıyorum beyaz ışık oluyor standby mode yazısı geliyor ve geri gidiyor ardından ışık turuncu oluyor ne yapacağım?

Hocam bayağı bir geç yazıyorum ama şu an aynı sorunu yaşıyorum, o zaman nasıl çözdünüz acaba?

Hocam bayağı bir geç yazıyorum ama şu an aynı sorunu yaşıyorum, o zaman nasıl çözdünüz acaba?

Hiç hatırlamıyorum o monitörü satalı çok oldu farklı bir görüntü kablosu takmayı deneyebilirsin örnek HDMI varsa DP.

Hatırladım sanırım güç kablosunu değiştirmiştim.

Monitörün güç kablosu değil mi?

Evet.

Monitörün güç kablosu değil mi?

Hocam sanırım güç kablosu değil de RAM'lerle alakalı RAM'lerli çıkartıp yerlerini değiştirebilirsin ve tam takıldığından emin ol. Kusura bakma önceden yaşamışım bu hatayı şimdi hiç aklımda yok ama büyük ihtimal ramlerde sorun var güç kablosunu boş verin benim hatam

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı