Bilgisayar açılırken no signal hatası veriyor

• Konuyu başlatan Xallt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 586

Xallt

Hectopat
Daha fazla  
Uzun bir aradan sonra merhaba dostlar, bilgisayarimdaki 2+2 GB DDR3 RAM'leri 2+4 GB yapmak suretiyle değiştirdim(2slot) sonrasında bilgisayarı başlattığımda no signal hatası aldım. BIOS pilini çıkararak BIOS sıfırladıktan sonra bilgisayarı açarak F2 seçeneğiyle ilerledim ve bilgisayar açıldı. Buradaki sorun bilgisayarı her kapatıp açtığımda no signal hatası ile karşılaşmam ve BIOS sıfırlamak zorunda kalmam. Bunu nasıl çözerim?
İkici nesil i5.
MSI anakart.
DDR3 Kingston 1600MHz RAM'ler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun bir aradan sonra merhaba dostlar, bilgisayarimdaki 2+2 GB DDR3 RAM'leri 2+4 GB yapmak suretiyle değiştirdim(2slot) sonrasında bilgisayarı başlattığımda no signal hatası aldım. BIOS pilini çıkararak BIOS sıfırladıktan sonra bilgisayarı açarak F2 seçeneğiyle ilerledim ve bilgisayar açıldı. Buradaki sorun bilgisayarı her kapatıp açtığımda no signal hatası ile karşılaşmam ve BIOS sıfırlamak zorunda kalmam. Bunu nasıl çözerim?
İkici nesil i5.
MSI anakart.
Kabloyu kontrol ettiniz mi?

İkici nesil i5.
MSI anakart.
Tek ram ile bilgisayarı açmayı bi deneyebilir misiniz

Fiziki sorundan değil hocam RAM uyuşmazlığı olmuş olabilir diye dedim fark etmez hangisi ile denemek istiyorsanız onunla deneyin.

Denedim hocam yine no signal hatası aldım.

Arkadaşlar BIOS resetledikten sonra hata almadan BIOS'a erişebiliyorum fakat kaydedip reboot ettiğimde yine başa dönüyoruz, no signal hatası karşılıyor yine. Çözum bekliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı