Bilgisayar açılırken "Reboot and select proper boot device" hatası

Exulta11

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayar yeni ekranı ilk kez açıldı ve American trends açıldı iki farklı seçenek vardı birini seçtim bu oldu.

Bilgisayar yeni ekranı ilk kez açıldı ve American trends açıldı iki farklı seçenek vardı birini seçtim bu oldu.

Diskte Windows yüklü değilse USB'ye Windows ISO'su yazdırıp USB ile Windows yüklemen gerekiyor.

Diskte işletim sistemi yok, eğer varsa flash içine ISO dosyası bootladıktan sonra, BIOS menüsünü açınız.Daha sonra taktığınız Flash'ı en öne çekin, kurulum işlemi tamamlandıktan sonra Flash'ı çekebilirsiniz.

Format atarken mi oldu? Normal kullanımda mı?

Bilgisayar parçalarını taktım ve açtım

BIOS böyle şu an benim SSD mi de görmüyor.

Normalde SSD'im görüyordu ben BIOS exitten default ayarlara dön deyince böyle oldu.

Son düzenleme:
Hocam cihaz Windows kurulu mu geldi? Yoksa siz eski PC'nin SSD'sini mi taktınız?

Boot Option 1 kısmında "Windows Boot Manager" var mı kontrol edin.

SSD sıfırsa paylaştığım rehberdeki gibi bir Windows USB belleği hazırlayıp kurulum yapmalısınız.

Bütün parçaları ayrı ayrı almıştım eski PC değil yanı anakartta Windows ready yazıyordu ama onunla ilgilimi bilmiyorum.

"Windows 11 Ready" yazıyordur hocam. Yani "Windows 11 için hazır" anlamında. Sizin yapmanız gereken, farklı bir PC'de ya da bir internet Kafe'de Windows USB belleği hazırlamak. Gerisi zaten video rehberde anlatılıyor.
Yapamam derseniz bir bilgisayarcıya götürün.

Anladım peki şu anda SSD'yi görmüyor ya o bir sıkıntı olur mu? Ya da düzelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…