Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 11 Ekim 2014 #1 HDD'ye baktım kablolarda herhangi bir sorun yok. Sorun ne olabilir? Resim açılmazsa hata şu: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2014
HDD'ye baktım kablolarda herhangi bir sorun yok. Sorun ne olabilir? Resim açılmazsa hata şu: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key.
doomt Megapat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #2 M5 A97 Asus anakartlar sorunlumu yoksa bende 1 haftadır uğraşıyorum. Ama ben işlemciden şüphelendim onu gönderdim garantiye.
M5 A97 Asus anakartlar sorunlumu yoksa bende 1 haftadır uğraşıyorum. Ama ben işlemciden şüphelendim onu gönderdim garantiye.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 11 Ekim 2014 #3 Arkadaş kasaya tekme atmış. Açarken bu sorunla karşılaştım. HDD'ye baktım sorun yok. BIOS'a bakıcam şimdi.
Arkadaş kasaya tekme atmış. Açarken bu sorunla karşılaştım. HDD'ye baktım sorun yok. BIOS'a bakıcam şimdi.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 11 Ekim 2014 #4 Hata nedir peki yazsaydınız yardımcı olabilirdik.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 11 Ekim 2014 #5 Resim gözükmüyor mu? Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key.
Resim gözükmüyor mu? Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 11 Ekim 2014 #6 Kardeş biostan hdd yi seçmen lazım. Boot bölümünden. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2014
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 11 Ekim 2014 #7 Yaptım olmadı.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 11 Ekim 2014 #8 Kaç tane HDD var 1 tane mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2014
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 11 Ekim 2014 #9 Evet 1 tane.
doomt Megapat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #10 Uton dedi: Resim gözükmüyor mu? Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. Genişletmek için tıkla... Bu hata boot edecek disk yada bölümün bulunamadığını gösterir. Yani hardiskin biosta görünüyor olsada arızalanmış olma ihtimali yüksek. Aynısı bilgisayar açıkken kasadaki perçini çekiçle sağlamlaştırmaya kalkınca benimde başıma geldi .
Uton dedi: Resim gözükmüyor mu? Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. Genişletmek için tıkla... Bu hata boot edecek disk yada bölümün bulunamadığını gösterir. Yani hardiskin biosta görünüyor olsada arızalanmış olma ihtimali yüksek. Aynısı bilgisayar açıkken kasadaki perçini çekiçle sağlamlaştırmaya kalkınca benimde başıma geldi .