Bilgisayar açılırken renkli ekranlar veriyor

sinansnn

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarı ilk aldığımda birkaç sefer kullandım, sonra gece lambası gibi tek tek renkli ekranlar verip açılmaya başladı. Belki Driver'lar yüklü değil diye yapıyordur dedim. Yükledim, ekran kartını da güncelledim düzeldi sandım, biraz zaman geçti ama hala bazen açarken aynı şeyi yapıyor sizce neden olabilir?
Ben ekran kartından şüphelendim ama emin değilim...

Ekran kartına bağladığınız görüntü kablosunu değiştirmeyi deneyin. Ya da monitördeki farklı bir girişi deneyin. Sorun görüntü kablosunda da olabilir.

Onu düşündüm de kabloda sorun olsa her zaman yapar diye düşünüyorum yine de bilmiyorum ama.

Yani temassızlık varsa kablonda ara arada yapabilir kablon yıprandıkçada yapma aralığıda artar bence farklı bir kablo ile dene. Kablonda bir sorun yoksada monitörünün farklı bir girişini kullan eğer yine aynı sorunu yaparsa son çare olarak da çevrende tanıdıklarında falan başka bir monitör temin edip denemek.

Ben daha önce yazmıştım ama sorun HDMI'da veya ekran kartında diye düşünüyordum ama bilgisayarım kapalıydı. Öyle olmasına rağmen monitör'de bir anda gece lambası gibi renkli ekranlar geçip durdu. Şimdi bunun bilgisayar kapalıyken olması sorunun monitör'de olduğunu mu gösterir, sizce neden olabilir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…