d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 4 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar bilgisayar BIOS pili bittiğinden F1 ile continue deyip aciyorum ve acarken bilgisayari bilgisayarin her yerinde Ş harfi çıkıyor.
Arkadaşlar bilgisayar BIOS pili bittiğinden F1 ile continue deyip aciyorum ve acarken bilgisayari bilgisayarin her yerinde Ş harfi çıkıyor.
KS KS d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 5 Ağustos 2022 #11 cumali_032 dedi: "Şinnay yavrum şinanay.." Ş harfinden sonra herhangi bir problem oluyor mu? Bilgisayarınız açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... hayır ş harfinda kalıyor. Kuru kuru dedi: Hocam ş'li ekranın görüntüsünü atabilir misiniz? Merak ettim de. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden uğraşamam o kasayla şu an ama ekranın her yerinde ş yazısı çıkıyor. Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: "Şinnay yavrum şinanay.." Ş harfinden sonra herhangi bir problem oluyor mu? Bilgisayarınız açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... hayır ş harfinda kalıyor. Kuru kuru dedi: Hocam ş'li ekranın görüntüsünü atabilir misiniz? Merak ettim de. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden uğraşamam o kasayla şu an ama ekranın her yerinde ş yazısı çıkıyor.