alperenekicii Yoctopat Katılım 9 Eylül 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:29 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli Adata700 3 aya yakın köydeyim, bilgisayar açılmamıştı ama babam bir 1-1.5 ay önce açtı. İşi vardı, halledip kapatmış. Şimdi ben geldiğimde bilgisayarı açtım. Siyah ekran geldi sol üstte çizgi yanıp sönüyör. Nedendir sizce? Nasıl çözülür? Dosya Ekleri IMG_1515.jpeg 49,1 KB · Görüntüleme: 10
3 aya yakın köydeyim, bilgisayar açılmamıştı ama babam bir 1-1.5 ay önce açtı. İşi vardı, halledip kapatmış. Şimdi ben geldiğimde bilgisayarı açtım. Siyah ekran geldi sol üstte çizgi yanıp sönüyör. Nedendir sizce? Nasıl çözülür?
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 651 Çözümler 14 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek Perşembe 17:18 #11 alperenekicii dedi: O ana kadar çalışıyodu nolmuşdurki Genişletmek için tıkla... Isınmaktan dolayı yanmış olabilir. Artı 0 Eksi
alperenekicii dedi: O ana kadar çalışıyodu nolmuşdurki Genişletmek için tıkla... Isınmaktan dolayı yanmış olabilir.