M memolita Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 Eski bir bilgisayar aldım RAM sorunu vardı düzelttim açmaya çalıştığımda ise siyah ekranda kalıyor.
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #2 memolita dedi: Eski bir bilgisayar aldım RAM sorunu vardı düzelttim açmaya çalıştığımda ise siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Mouse gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
memolita dedi: Eski bir bilgisayar aldım RAM sorunu vardı düzelttim açmaya çalıştığımda ise siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Mouse gözüküyor mu?
KS KS M memolita Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #3 Okarun dedi: Mouse gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet Windows yükleme ekranı geliyor sonra sadece mouse ve siyah ekran, arada siyah ekran yerine gri pikselli bir ekran gidip geliyor Artı 0 Eksi
Okarun dedi: Mouse gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet Windows yükleme ekranı geliyor sonra sadece mouse ve siyah ekran, arada siyah ekran yerine gri pikselli bir ekran gidip geliyor
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #4 memolita dedi: Evet Windows yükleme ekranı geliyor sonra sadece mouse ve siyah ekran, arada siyah ekran yerine gri pikselli bir ekran gidip geliyor. Genişletmek için tıkla... CTRL + alt + delete yapıp yeni görev oluşturun ve "explorer.exe" yazın. Artı 0 Eksi
memolita dedi: Evet Windows yükleme ekranı geliyor sonra sadece mouse ve siyah ekran, arada siyah ekran yerine gri pikselli bir ekran gidip geliyor. Genişletmek için tıkla... CTRL + alt + delete yapıp yeni görev oluşturun ve "explorer.exe" yazın.
KS KS M memolita Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #5 Okarun dedi: CTRL + alt + delete yapıp yeni görev oluşturun ve "explorer.exe" yazın. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmuyor, sinyal arada gidip geliyor Artı 0 Eksi
Okarun dedi: CTRL + alt + delete yapıp yeni görev oluşturun ve "explorer.exe" yazın. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmuyor, sinyal arada gidip geliyor
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #6 memolita dedi: Hiçbir şey olmuyor, sinyal arada gidip geliyor. Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam bende birkaç sorunla uğraşıyorum çok kötü konulardan bakarsınız Artı 0 Eksi
memolita dedi: Hiçbir şey olmuyor, sinyal arada gidip geliyor. Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam bende birkaç sorunla uğraşıyorum çok kötü konulardan bakarsınız
KS KS M memolita Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #7 Okarun dedi: Bilemedim hocam bende birkaç sorunla uğraşıyorum çok kötü konulardan bakarsınız Genişletmek için tıkla... Öylesine takılırım diye almıştım uğraştırıyo baya sağolun yine Artı 0 Eksi
Okarun dedi: Bilemedim hocam bende birkaç sorunla uğraşıyorum çok kötü konulardan bakarsınız Genişletmek için tıkla... Öylesine takılırım diye almıştım uğraştırıyo baya sağolun yine
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #8 memolita dedi: Öylesine takılırım diye almıştım uğraştırıyor bayağı sağ olun yine. Genişletmek için tıkla... Hmm hocam yakınlarınızda tamirci varsa götürün çok pahalıda olabilir ucuzda olabilir. Artı 0 Eksi
memolita dedi: Öylesine takılırım diye almıştım uğraştırıyor bayağı sağ olun yine. Genişletmek için tıkla... Hmm hocam yakınlarınızda tamirci varsa götürün çok pahalıda olabilir ucuzda olabilir.
KS KS M memolita Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #9 Okarun dedi: Hmm hocam yakınlarınızda tamirci varsa götürün çok pahalıda olabilir ucuzda olabilir. Genişletmek için tıkla... Eski birşey zaten çok pahalı değildir ekran kartından galiba Artı 0 Eksi
Okarun dedi: Hmm hocam yakınlarınızda tamirci varsa götürün çok pahalıda olabilir ucuzda olabilir. Genişletmek için tıkla... Eski birşey zaten çok pahalı değildir ekran kartından galiba