E Efee0161 Decapat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 8 25 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar PC görüntü gelmiyor, bir kez daha oldu boyle 4-5 güne düzelmişti. Şu an görüntü yok, PC çalışıyor ama. Nasıl çözeceğim?
Arkadaşlar PC görüntü gelmiyor, bir kez daha oldu boyle 4-5 güne düzelmişti. Şu an görüntü yok, PC çalışıyor ama. Nasıl çözeceğim?
Eren Can Ertem Decapat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 151 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2019 #2 Ekran kartının farklı bir görüntü çıkışına takıp dene. Artı 0 Eksi
Skairipa Hectopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 994 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2019 #3 Efee0161 dedi: Arkadaşlar PC görüntü gelmiyor, bir kez daha oldu boyle 4-5 güne düzelmişti. Şu an görüntü yok, PC çalışıyor ama. Nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Kabloların hepsini sök. BIOS pilini çıkar. Power tuşuna birkaç kere bas, statik elektrikten dolayı da olabilir. BIOS pilini tak. Kabloları tak ve çalıştır. Artı 0 Eksi
Efee0161 dedi: Arkadaşlar PC görüntü gelmiyor, bir kez daha oldu boyle 4-5 güne düzelmişti. Şu an görüntü yok, PC çalışıyor ama. Nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Kabloların hepsini sök. BIOS pilini çıkar. Power tuşuna birkaç kere bas, statik elektrikten dolayı da olabilir. BIOS pilini tak. Kabloları tak ve çalıştır.
KS KS E Efee0161 Decapat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 8 1 Mart 2019 #4 Basiyorum kasanin acma tusuna. PC calisiyor ama monitorde goruntu yok. Arada bir boyle oluyor 4-5 gun sonra duzeliyor. Artı 0 Eksi
Basiyorum kasanin acma tusuna. PC calisiyor ama monitorde goruntu yok. Arada bir boyle oluyor 4-5 gun sonra duzeliyor.
W WhiteWalker23 Megapat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 307 1 Mart 2019 #5 İşlemci tırnaklarında yamulma gibi bir sorun meydana gelmiş olabilir. Kontrol etmekte fayda var. Artı 0 Eksi
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.467 Çözümler 15 1 Mart 2019 #6 Arızalı bir donanımınız var. Görüntü gelmemesinin büyük çoğunluğu RAM'ler den kaynaklanıyor. RAM'ınızı test edin memtest86 yardımıyla. Artı 0 Eksi
Arızalı bir donanımınız var. Görüntü gelmemesinin büyük çoğunluğu RAM'ler den kaynaklanıyor. RAM'ınızı test edin memtest86 yardımıyla.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2019 #7 Aynı durum ikinci rami eklerken olmuştu. Sonrasında ramleri çıkarıp tekrar taktım düzelmişti. Buna benzer bir sorun olabilir. Artı 0 Eksi
Aynı durum ikinci rami eklerken olmuştu. Sonrasında ramleri çıkarıp tekrar taktım düzelmişti. Buna benzer bir sorun olabilir.
KS KS E Efee0161 Decapat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 8 2 Mart 2019 #8 Arkadaşlar tusa basiyorum PC acilıyor. Anakartin yazisi geldikten sonra sol ustte bir cizgi geliyor, orada kaliyor PC. Ne yapmaliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2019 Artı 0 Eksi
Arkadaşlar tusa basiyorum PC acilıyor. Anakartin yazisi geldikten sonra sol ustte bir cizgi geliyor, orada kaliyor PC. Ne yapmaliyim?