Umut345067 Hectopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar bilgisayarım açılırken Starting Windows yazıyor. Sonra ise Hoşgeldiniz(Türkçe) yazıyor. Nedeni nedir nasıl düzeltirim? Kalan her şey Türkçe, bu beni rahatsız etmiyor, ama nedenini öğrenmek istedim.
Arkadaşlar bilgisayarım açılırken Starting Windows yazıyor. Sonra ise Hoşgeldiniz(Türkçe) yazıyor. Nedeni nedir nasıl düzeltirim? Kalan her şey Türkçe, bu beni rahatsız etmiyor, ama nedenini öğrenmek istedim.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 22 Şubat 2015 #2 İşletim sistemi muhtemelen İngilizce yüklenip sonradan yama/güncelleme ile Türkçe yapıldığı için olabilir.
İşletim sistemi muhtemelen İngilizce yüklenip sonradan yama/güncelleme ile Türkçe yapıldığı için olabilir.
Umut345067 Hectopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2015 #3 Ama eskiden öyle değildi. Format falan da atmadım. Şu bir ay içinde böyle. Ayarlarıyla oynadığımı da hatırlamıyorum.
Ama eskiden öyle değildi. Format falan da atmadım. Şu bir ay içinde böyle. Ayarlarıyla oynadığımı da hatırlamıyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 22 Şubat 2015 #4 Açılışta bir tane ingilizce kelime görmekten mi rahatsız oluyorsun şimdi anlaamdı m? O zaman yeniden Türkçe kurulum yap: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
Açılışta bir tane ingilizce kelime görmekten mi rahatsız oluyorsun şimdi anlaamdı m? O zaman yeniden Türkçe kurulum yap: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları