Bilgisayar açılırken sürekli BIOS'a atıyor

Nusun

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayar açılırken bu ekran geliyor, sürekli BIOS'a girip çıkmam gerekiyor. Eskiden de geliyordu, BIOS pili değişince artık gelmiyordu. Şimdi tekrar geliyor. BIOS sürümünü güncelledim ve pil olarak da Duracell marka aldım. BIOS'a girip ayarlarımı yapıyorum, yine cıkıyor. BIOS'tan F1 error seyi de değiştiriyorum yine geliyor.

Bilgisayar açılırken bu ekran geliyor sürekli BIOS'a girip çıkmam gerekiyor eskiden de geliyordu BIOS pili değişince artık gelmiyordu şimdi tekrar geliyor BIOS sürümünü güncelledim ve pil olarak da durasell marka aldım BIOS'a girip ayarlarımı yapıyorum gene cıkıyor BIOS'tan F1 error seyide değiştiriyorum gene geliyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-04-22 at 22.03.50.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-22 at 22.03.50.jpeg
    208,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar açılırken bu ekran geliyor, sürekli BIOS'a girip çıkmam gerekiyor. Eskiden de geliyordu, BIOS pili değişince artık gelmiyordu. Şimdi tekrar geliyor. BIOS sürümünü güncelledim ve pil olarak da Duracell marka aldım. BIOS'a girip ayarlarımı yapıyorum, yine cıkıyor. BIOS'tan F1 error seyi de değiştiriyorum yine geliyor.
biostan 1. başlatılacak disk seçilimi

Sata Config'i raide al reis.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı