Bilgisayar açılış ekranında kaldı

• Konuyu başlatan RLG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 232

RLG

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bunu yaşadığımda Game Pass'te sürekli bir çökme durumu vardı. Oyun DirectX hatası verip atıyordu Windows 11 olmasına rağmen. Daha sonra ekran kartı driverı indirdim ama kurma ekranında bıraktım. Kalkıp döndüğümdeyse açılış ekranına dönmüştü neden kapandığını göremedim ve sistem açılmadı CTRL alt delete ile yeniden başlatmak ve reset dahil birkaç şeyi denedim ancak sonuç aynıydı. Yazı geliyor ama Windows ekranı gelmiyordu. En son BIOS'a girmeyi denedim girdim işlem yapmadan devam ettim ve sorun çözüldü. Ancak neden böyle bir problemle karşılaştım onu çözemedim yardımcı olur musunuz? Game Pass'ten kaynaklı da olabilir mi acaba o gün ciddi derecede sorunluydu. Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
Selam hocam, yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla şu an sisteminizde bir problem yok, sistemi açabiliyorsunuz değil mi?

Stabil olup olmadığını kontrol etmek için FurMark testi, işlemciye yük testi yapabilirsiniz. Ayrıca ekran kartı sürücünüzün sürümünü atar mısınız? Kontrol edelim doğru yüklenmiş mi diye

Merhaba hocam evet sistemde şuan bir problem yok açılıyor. Ekran kartını da açılınca hemen güncelledim.FurMark dediğiniz testi denemedim ancak bazı oyunlarda benchmark testi yaptım sonuçlar iyiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı