ArdaEroglu Femtopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6 10 Temmuz 2020 #11 NonStopRocKeR dedi: Hayır senin olayının oyun ile alakası yok. Sürücü bazında son yüklediğin sürücüyü sil diyor sana. Genişletmek için tıkla... Abi bende diyorum ya sürücü çok önceden kurdum napicam bilgisayarciya gotursem format atcak
NonStopRocKeR dedi: Hayır senin olayının oyun ile alakası yok. Sürücü bazında son yüklediğin sürücüyü sil diyor sana. Genişletmek için tıkla... Abi bende diyorum ya sürücü çok önceden kurdum napicam bilgisayarciya gotursem format atcak
NonStopRocKeR Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 246 10 Temmuz 2020 #12 ArdaEroglu dedi: Abi bende diyorum ya sürücü çok önceden kurdum napicam bilgisayarciya gotursem format atcak Genişletmek için tıkla... abicim canım abicim format atmadan ona varsayımlı cözümler bulabilir pc'den anlayan birisi. diyorum ki götür format atmadan cözer misin abi de o cözer zaten işini biliyor ise.
ArdaEroglu dedi: Abi bende diyorum ya sürücü çok önceden kurdum napicam bilgisayarciya gotursem format atcak Genişletmek için tıkla... abicim canım abicim format atmadan ona varsayımlı cözümler bulabilir pc'den anlayan birisi. diyorum ki götür format atmadan cözer misin abi de o cözer zaten işini biliyor ise.