Bilgisayar açılışında Boot Failed! hatası

barkinsevinc

Hectopat
Daha fazla  
10 dakika önce bilgisayarı açtım her zamanki gibi anakart resmi geldi sonra iki de bir ''-'' gitti geldi Boot Failed! yazdı nedeni nedir acil lütfen.

Saat 18:15'te bilgisayar bi türlü kapanmadı acil bir yere yetişmem lazımdı kapanıyor yerinde kontağı çektim ne olmuş olabilir hdd demi sorun yoksa baska bir seyde mi ?

EXPER - WIN_20140911_202422.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hard disk bağlı olmazsa böyle bir hata verebilir. Harddiskten boot edemediği için cd den başlatıp formatla. Ben böyle çözmüştüm...

Hard disk bağlı olmazsa böyle bir hata verebilir. Harddiskten boot edemediği için cd den başlatıp formatla. Ben böyle çözmüştüm...

Format atamam ama paha biçilemez dökümanlarım var format harici ne yapabilirim.

@Recep Baltaş @MF @BilgisayarKurdu hocam sizin bilgileriniz var mı dökümanları silmeden şu işi halletmek istiyorum.

Koskoca forumda şu konu hakkında bilgisi olan yok mu ? Geyik konulara cevap veriyorsunuz 40 yılda bir işim düştü size technopat hızlıdır dediler ama tık...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakin olun. Er ya da geç cevap veriyoruz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı