ekremekz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2015 #1 Merhaba Arkadaşlar; Windows 8 de bilgisayar açılışında numlockun kendiliğinden açılmasını nasıl yapacağımı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba Arkadaşlar; Windows 8 de bilgisayar açılışında numlockun kendiliğinden açılmasını nasıl yapacağımı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 6 Ekim 2015 #2 BIOS'ta ayarı olabilir. Göz atmanızda fayda var.
ekremekz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2015 #3 MF dedi: BIOS'ta ayarı olabilir. Göz atmanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... Öncelikle cevabınız için teşekkürler.Biosu ben de düşündüm ama biosa giremedim bir türlü. Asus X550j serisinde biosa nasıl giriliyor biliyor musunuz?
MF dedi: BIOS'ta ayarı olabilir. Göz atmanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... Öncelikle cevabınız için teşekkürler.Biosu ben de düşündüm ama biosa giremedim bir türlü. Asus X550j serisinde biosa nasıl giriliyor biliyor musunuz?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 6 Ekim 2015 #4 Windows 8 ve Üstü Sistemlerde BIOS ve Boot Menüsüne Giriş | Technopat Sosyal Boot Menüsü Kısayol Tuşları Veritabanı | Technopat Sosyal
Windows 8 ve Üstü Sistemlerde BIOS ve Boot Menüsüne Giriş | Technopat Sosyal Boot Menüsü Kısayol Tuşları Veritabanı | Technopat Sosyal
ekremekz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2015 #5 Eyvallah kardeşim baktım ama yeni cihazların biosunda olmuyormuş sanırım o yüzden yok.