Bilgisayar açılışında RAM RGB hemen yanmıyor

370335

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, başlıktaki gibi demek istediğim şu: Bilgisayarı açtığımda direkt yanmıyor RAM LED'leri, klavye de aynı şekilde. 4-5 saniye sonra yanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bazılarında direkt yanıyor. Bende niye böyle? Sistem yeni, 1 yıl oldu toplayalı. Zarar da vermedim. Neden kaynaklıdır?

Arkadaşlar, başlıktaki gibi demek istediğim şu: Bilgisayarı açtığımda direkt yanmıyor RAM LED'leri, klavye de aynı şekilde. 4-5 saniye sonra yanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bazılarında direkt yanıyor. Bende niye böyle? Sistem yeni, 1 yıl oldu toplayalı. Zarar da vermedim. Neden kaynaklıdır?

Benim de öyle. Hepsi gidip geliyor açılmasına 1-2 saniye kala. Zarar vermez başka bir olay yoksa arkada.

Tek sizde olan bir şey değil ve bir sorun da değil bu. Bende de klavye ve ekran kartının ışıkları geç açılıyor herhangi bir problem oluşturmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı