Bilgisayar açılışında Windows yavaş yükleniyor

*!!NIGHT!!*

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarı açtığımda masaüstünde alttaki görev çubuğu çok geç yüklenmeye başladı. Ekranın sol altındaki Windows tuşu falan basmıyor ayrıca klavyeden Windows tuşuna basınca yine açılmıyor, ekran yenileniyor gibi oluyor. Görev çubuğu çalışmıyor fakat aradan baya süre geçince çalışmaya başlıyor.
HD Tune ile bir Error Scan yaptım ama bir şey çıkmadı. Acaba Windows 10'un yeni bir güncellemesi sonucu olan bir sorun mu bu? Başka böyle sorun yaşayan var mı?

Son düzenleme:
Hard Disk Sentinel'den SSD'nin sağlık durumuna bakıp Crystal Disk Mark'tan SSD'nin okuma/yazma hızlarına bakar mısınız?

Hard Disk Sentinel'den SSD'nin sağlık durumuna bakıp Crystal Disk Mark'tan SSD'nin okuma/yazma hızlarına bakar mısınız?
HD Tune'dan sağlık durumuna baktım zaten. Ok yazıyor. Error Scan de yaptım onda da hiçbir sorun yok. Crystal Disk Mark'tan da okuma yazma hızlarını atayım. Bu sefer bilgisayarı açtığımda bu sorun olmadı fakat yine olur mu bilmem.
IMG_20220203_175130.jpg

HD Tune'dan sağlık durumuna baktım zaten. Ok yazıyor. Error Scan de yaptım onda da hiçbir sorun yok. Crystal Disk Mark'tan da okuma yazma hızlarını atayım. Bu sefer bilgisayarı açtığımda bu sorun olmadı fakat yine olur mu bilmem. Eki Görüntüle 1293835
Yazma hızınız bir SSD için çok düşük. Okuma da öyle. SSD modeliniz nedir?

Sandisk SSD Plus 120GB.
Diskiniz kronik sorunlu.
Bu konuda SSD modeliniz kronik sorunlu olarak belirtilmiş, okuma ve yazma hızı düşüklüğü bilinen sorunlar arasında. Sizde de okuma ve yazma hızı düşüklüğü var.
1643902951218.png

Diskiniz kronik sorunlu.
Bu konuda SSD modeliniz kronik sorunlu olarak belirtilmiş, okuma ve yazma hızı düşüklüğü bilinen sorunlar arasında. Sizde de okuma ve yazma hızı düşüklüğü var.
Eki Görüntüle 1293889
Neyse bununla idare edeceğiz artık çok büyük bir sorun çıkarmadığı sürece. Sorunu bulmaya yardım ettiğiniz için teşekkürler.

Neyse bununla idare edeceğiz artık çok büyük bir sorun çıkarmadığı sürece. Sorunu bulmaya yardım ettiğiniz için teşekkürler.
SSD'deki önemli bilgileri başka bir diske kopyalamanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı