nefertum Decapat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 3 26 Nisan 2020 #1 Bilgisayarı kapattım tekrar açmak istediğimde BIOS ekranında kaldı load default yaptım harddisk kablolarını ve portunu değiştim ama olmadı BIOS ekranında kalıyor.
Bilgisayarı kapattım tekrar açmak istediğimde BIOS ekranında kaldı load default yaptım harddisk kablolarını ve portunu değiştim ama olmadı BIOS ekranında kalıyor.
yasintoprak Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gayrimenkul Danışman 26 Nisan 2020 #2 Load default'dan sonra f10 ile kayıt ettiniz mi? Recep Baltaş önerisi ve çözülmüş bir konu var göz atmanı tavsiye ederim [Çözüldü] Bilgisayar açılırken BIOS ekranında kalıyor - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Load default'dan sonra f10 ile kayıt ettiniz mi? Recep Baltaş önerisi ve çözülmüş bir konu var göz atmanı tavsiye ederim [Çözüldü] Bilgisayar açılırken BIOS ekranında kalıyor - Technopat Sosyal
KS KS nefertum Decapat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 3 26 Nisan 2020 #3 yasintoprak dedi: Load default'dan sonra f10 ile kayıt ettiniz mi? Recep Baltaş önerisi ve çözülmüş bir konu var göz atmanı tavsiye ederim [Çözüldü] Bilgisayar açılırken BIOS ekranında kalıyor - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... yasintoprak dedi: Load default'dan sonra f10 ile kayıt ettiniz mi? Recep Baltaş önerisi ve çözülmüş bir konu var göz atmanı tavsiye ederim [Çözüldü] Bilgisayar açılırken BIOS ekranında kalıyor - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... evet diğer konulara baktım harddisk bozuk diye düşünüyorum Artı 0 Eksi
yasintoprak dedi: Load default'dan sonra f10 ile kayıt ettiniz mi? Recep Baltaş önerisi ve çözülmüş bir konu var göz atmanı tavsiye ederim [Çözüldü] Bilgisayar açılırken BIOS ekranında kalıyor - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... yasintoprak dedi: Load default'dan sonra f10 ile kayıt ettiniz mi? Recep Baltaş önerisi ve çözülmüş bir konu var göz atmanı tavsiye ederim [Çözüldü] Bilgisayar açılırken BIOS ekranında kalıyor - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... evet diğer konulara baktım harddisk bozuk diye düşünüyorum
yasintoprak Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gayrimenkul Danışman 26 Nisan 2020 #4 Bios pilini tak cıkar yapmanıda tavsiye edebilirim Artı 0 Eksi
KS KS nefertum Decapat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 3 28 Nisan 2020 #5 Ssd bozulmuş sipariş verdim ama neden bozulmuş hiç bilmiyorum yasintoprak dedi: Bios pilini tak cıkar yapmanıda tavsiye edebilirim Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Ssd bozulmuş sipariş verdim ama neden bozulmuş hiç bilmiyorum yasintoprak dedi: Bios pilini tak cıkar yapmanıda tavsiye edebilirim Genişletmek için tıkla...