Bilgisayar Açılışta Reboot And Select Proper Hatası

Alper Erten

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarımı aciyorum, boyle hata veriyor. Boot sirasinda da 1.'ye aldim, RAM'leri çıkarıp taktim yine ayni hatayi veriyor fakat baska harddiskimi taktığımda direkt açıyor, bunun nedeni ne olabilir? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Bu resme bakarsaniz daha iyi anlayabilirsiniz;

11.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarımı aciyorum, boyle hata veriyor. Boot sirasinda da 1.'ye aldim, RAM'leri çıkarıp taktim yine ayni hatayi veriyor fakat baska harddiskimi taktığımda direkt açıyor, bunun nedeni ne olabilir? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Bu resme bakarsaniz daha iyi anlayabilirsiniz;

Eki Görüntüle 223720
Hocam PC'nizde işletim sistemi var değil mi?

İşletim sistemi yok ayda işletim sistemi hasar gördüğü için açılışta direkt olarak BIOS'a yönlendiriyor. Windows'u tekrar yüklersen sorunun çözülür.

İşletim sistemi olmadığını veya boot edemediği için çıkan bir hata. Yeniden temiz Windows 10 kurulumu yapmanız gerekmekte.

Peki , bana internetten sağlam bir windows 10 bulup atabilirmisiniz ? Geneli bozuk cikiyor formatin yarisinda hata veriyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı