Bilgisayar açılışta siyah ekran verdi

Carl Carson

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 1 hafta önce komut isteminden "slmgr rearm" komutunu girdim. Lisansınızın süresi yakında dolacak uyarılarından sıkılmıştım. Komutu girip yeniden başlattıktan sonra ekran gelmedi, gitti geldi, duvar kağıdı gözüktü, siyah ekran oldu. Ben de yeniden başlattım ve düzeldi. Ama içim rahat etmemişti bu yüzden 1-2 gün sonra USB ile format attım. Format attıktan sonra kurulum yaparken gizlilik ayarları ekranında bilgisayarın fan sesi çok yükseldi ve gitti geldi birkaç kere. Yaklaşık 20-30 saniye sonra tekrar aynısı oldu. Ben de panikle geçtim o kısmı. Sonrasında böyle bir şey yaşamadım. Ancak yaklaşık 1 saat önce bilgisayarı açıp şifremi girdikten sonra, önce siyah ekranda kaldı, sonra pembeye yakın bir renk geldi (Arada ekran gidip gelmiş olabilir, hatırlamıyorum.), sonrasında yine siyah ekran geldi ve imlecim bir mavi yükleme simgesi, bir de normal imleç olarak gidip geldi sürekli. Birkaç defa kapatıp açtım, bu sefer şifremi girmeden siyah ekran geldi, imleç de aynı şekildeydi. Daha sonra bilgisayar açılırken BISOS'a girdim ve ayarları default'a aldım (sanırsam değiştirdiğim tek ayar RAM'leri profile #1 yapmaktı) ve düzeldi. Sizce bunlar neden yaşanmış olabilir? Format attıktan sonra sorunla karşılaşmayacağımı düşünmüştüm. Yardım ederseniz sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…