TheyMemo Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Açılışta siyah ekran veriyor, sadece sol üste çizgi var. Dün ekran kartı güncellemesi yaptım RAM'leri çıkarıp taktım. Sadece ekranda bu var.
Açılışta siyah ekran veriyor, sadece sol üste çizgi var. Dün ekran kartı güncellemesi yaptım RAM'leri çıkarıp taktım. Sadece ekranda bu var.
Çözüm TheyMemo 27 Haziran 2025 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Hocam bir hafta önce bu kablosuz Wi-Fi aldım bunun yüzünden ekran kartı ve SSD'ye güç gitmiyormuş çıkarınca çözüldü.
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Hocam bir hafta önce bu kablosuz Wi-Fi aldım bunun yüzünden ekran kartı ve SSD'ye güç gitmiyormuş çıkarınca çözüldü.
Aurqq Picopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #2 En yakın bilgisayarcıya götürmelisiniz bence ilk defa böyle bir şey görüyorum ben Artı 0 Eksi
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.087 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 17 Haziran 2025 #3 TheyMemo dedi: Açılışta siyah ekran veriyor, sadece sol üste çizgi var. Dün ekran kartı güncellemesi yaptım RAM'leri çıkarıp taktım. Sadece ekranda bu var. Eki Görüntüle 2514950 Genişletmek için tıkla... Tek RAM ile dener misiniz? Artı 0 Eksi
TheyMemo dedi: Açılışta siyah ekran veriyor, sadece sol üste çizgi var. Dün ekran kartı güncellemesi yaptım RAM'leri çıkarıp taktım. Sadece ekranda bu var. Eki Görüntüle 2514950 Genişletmek için tıkla... Tek RAM ile dener misiniz?
bir garip sauron Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 17 Haziran 2025 #4 TheyMemo dedi: Açılışta siyah ekran veriyor, sadece sol üste çizgi var. Dün ekran kartı güncellemesi yaptım RAM'leri çıkarıp taktım. Sadece ekranda bu var. Eki Görüntüle 2514950 Genişletmek için tıkla... Disk görmüyor BIOS'a girip Windows yüklü diski 1. sıraya yerleştirin. Artı 0 Eksi
TheyMemo dedi: Açılışta siyah ekran veriyor, sadece sol üste çizgi var. Dün ekran kartı güncellemesi yaptım RAM'leri çıkarıp taktım. Sadece ekranda bu var. Eki Görüntüle 2514950 Genişletmek için tıkla... Disk görmüyor BIOS'a girip Windows yüklü diski 1. sıraya yerleştirin.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.061 Makaleler 1 Çözümler 96 Yer Tekirdağ 17 Haziran 2025 #5 Diski çıkartıp takın. BIOS'e girip restore default deyin. Ayrıca diskten boot edin veya BIOS'den diski ilk sıraya alın. Artı 0 Eksi
Diski çıkartıp takın. BIOS'e girip restore default deyin. Ayrıca diskten boot edin veya BIOS'den diski ilk sıraya alın.
KS KS TheyMemo Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #6 Collavino dedi: Diski çıkartıp takın. BIOS'e girip restore default deyin. Ayrıca diskten boot edin veya BIOS'den diski ilk sıraya alın. Genişletmek için tıkla... Collavino dedi: Diski çıkartıp takın. BIOS'e girip restore default deyin. Ayrıca diskten boot edin veya BIOS'den diski ilk sıraya alın. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girilmiyor. bir garip sauron dedi: Disk görmüyor BIOS'a girip Windows yüklü diski 1. sıraya yerleştirin. Genişletmek için tıkla... Tek tek denedim olmadı. Collavino dedi: Diski çıkartıp takın. BIOS'e girip restore default deyin. Ayrıca diskten boot edin veya BIOS'den diski ilk sıraya alın. Genişletmek için tıkla... bir garip sauron dedi: Disk görmüyor BIOS'a girip Windows yüklü diski 1. sıraya yerleştirin. Genişletmek için tıkla... Bios açılmıyor fromhell1 dedi: Tek RAM ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor Son düzenleme: 17 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Collavino dedi: Diski çıkartıp takın. BIOS'e girip restore default deyin. Ayrıca diskten boot edin veya BIOS'den diski ilk sıraya alın. Genişletmek için tıkla... Collavino dedi: Diski çıkartıp takın. BIOS'e girip restore default deyin. Ayrıca diskten boot edin veya BIOS'den diski ilk sıraya alın. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girilmiyor. bir garip sauron dedi: Disk görmüyor BIOS'a girip Windows yüklü diski 1. sıraya yerleştirin. Genişletmek için tıkla... Tek tek denedim olmadı. Collavino dedi: Diski çıkartıp takın. BIOS'e girip restore default deyin. Ayrıca diskten boot edin veya BIOS'den diski ilk sıraya alın. Genişletmek için tıkla... bir garip sauron dedi: Disk görmüyor BIOS'a girip Windows yüklü diski 1. sıraya yerleştirin. Genişletmek için tıkla... Bios açılmıyor fromhell1 dedi: Tek RAM ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.087 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 17 Haziran 2025 #7 BIOS pilini çıkarıp takmayı dener misiniz bir de? Artı 0 Eksi
bir garip sauron Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 18 Haziran 2025 #8 M.2 SSD'nin anakarta olan bağlantısan veya HDD kablolarına bakın. Artı 0 Eksi
KS KS TheyMemo Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #9 fromhell1 dedi: BIOS pilini çıkarıp takmayı dener misiniz bir de? Genişletmek için tıkla... O da olmuyor ekran aynı. bir garip sauron dedi: M.2 SSD'nin anakarta olan bağlantısan veya HDD kablolarına bakın. Genişletmek için tıkla... M.2 SSD çıkmıyor açılma yerine engelemişler 3 HDD var hepsini bir birine taktım olmuyor. TheyMemo dedi: Açılışta siyah ekran veriyor, sadece sol üste çizgi var. Dün ekran kartı güncellemesi yaptım RAM'leri çıkarıp taktım. Sadece ekranda bu var. Eki Görüntüle 2514950 Genişletmek için tıkla... Tamam çözdüm çok kolaymış. Son düzenleme: 21 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
fromhell1 dedi: BIOS pilini çıkarıp takmayı dener misiniz bir de? Genişletmek için tıkla... O da olmuyor ekran aynı. bir garip sauron dedi: M.2 SSD'nin anakarta olan bağlantısan veya HDD kablolarına bakın. Genişletmek için tıkla... M.2 SSD çıkmıyor açılma yerine engelemişler 3 HDD var hepsini bir birine taktım olmuyor. TheyMemo dedi: Açılışta siyah ekran veriyor, sadece sol üste çizgi var. Dün ekran kartı güncellemesi yaptım RAM'leri çıkarıp taktım. Sadece ekranda bu var. Eki Görüntüle 2514950 Genişletmek için tıkla... Tamam çözdüm çok kolaymış.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 21 Haziran 2025 #10 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 1 Eksi
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.