TheyMemo Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Açılışta siyah ekran veriyor, sadece sol üste çizgi var. Dün ekran kartı güncellemesi yaptım RAM'leri çıkarıp taktım. Sadece ekranda bu var.
Açılışta siyah ekran veriyor, sadece sol üste çizgi var. Dün ekran kartı güncellemesi yaptım RAM'leri çıkarıp taktım. Sadece ekranda bu var.
Çözüm TheyMemo 27 Haziran 2025 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Hocam bir hafta önce bu kablosuz Wi-Fi aldım bunun yüzünden ekran kartı ve SSD'ye güç gitmiyormuş çıkarınca çözüldü.
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Hocam bir hafta önce bu kablosuz Wi-Fi aldım bunun yüzünden ekran kartı ve SSD'ye güç gitmiyormuş çıkarınca çözüldü.
KS KS TheyMemo Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #11 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Hocam bir hafta önce bu kablosuz Wi-Fi aldım bunun yüzünden ekran kartı ve SSD'ye güç gitmiyormuş çıkarınca çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Hocam bir hafta önce bu kablosuz Wi-Fi aldım bunun yüzünden ekran kartı ve SSD'ye güç gitmiyormuş çıkarınca çözüldü.