R Rubble0 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #1 İyi günler bilgisayarı açtığımda ne disk ışığı yanıyor ne de Windows ekranı geliyor. RAM işlemci ekran kartı normal olarak çalışıyor lakin diskler çalışmıyor. Ne yapmam lazım?
İyi günler bilgisayarı açtığımda ne disk ışığı yanıyor ne de Windows ekranı geliyor. RAM işlemci ekran kartı normal olarak çalışıyor lakin diskler çalışmıyor. Ne yapmam lazım?
Çözüm R R Rubble0 25 Mart 2025 Teşekkür ederim arkadaşlar işlemciyi çıkar tak yaptım düzeldi. İyi akşamlar cümleten.
X xdlsow Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #41 Rubble0 dedi: Teşekkür ederim arkadaşlar işlemciyi çıkar tak yaptım düzeldi. İyi akşamlar cümleten. Genişletmek için tıkla... Senin adına sevindim kral iyi geceler hayırlı ramazanlar. Artı 0 Eksi
Rubble0 dedi: Teşekkür ederim arkadaşlar işlemciyi çıkar tak yaptım düzeldi. İyi akşamlar cümleten. Genişletmek için tıkla... Senin adına sevindim kral iyi geceler hayırlı ramazanlar.