Bilgisayar açılıyor ama klavye ve monitöre güç gitmiyor

mehmemtkkk

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, garip bir sorunla karşı karşıyayım. Bilgisayar açılıyor ancak 2 dakika içinde önce mouse sonra klavye ve sonra monitörden güç gidiyor (eğer ki oyun açarsam bu daha hızlı) bilgisayarı tekrar açarsam bu sefer hiçbiri çalışmıyor ama 1 saat prizi çeker bekletirsem yine 2 dakika kullanabiliyorum. Başka Power takmayı denedim ama onda 2 dakika bile çalışmadı. Kendi Power'ımı takınca 2 dakika tekrar çalışabildi.

ASUS B450 anakart, Ryzen 5 5500 işlemci ve RX 6600 ekran kartım var.

Başka Power takıldı, kasa temizlendi, kablolar, RAM'ler ve ekran kartı farklı aygıtlarla denendi.

Merhaba arkadaşlar, garip bir sorunla karşı karşıyayım. Bilgisayar açılıyor ancak 2 dakika içinde önce mouse sonra klavye ve sonra monitörden güç gidiyor (eğer ki oyun açarsam bu daha hızlı) bilgisayarı tekrar açarsam bu sefer hiçbiri çalışmıyor ama 1 saat prizi çeker bekletirsem yine 2 dakika kullanabiliyorum. Başka Power takmayı denedim ama onda 2 dakika bile çalışmadı. Kendi Power'ımı takınca 2 dakika tekrar çalışabildi.

ASUS B450 anakart, Ryzen 5 5500 işlemci ve RX 6600 ekran kartım var.

Başka Power takıldı, kasa temizlendi, kablolar, RAM'ler ve ekran kartı farklı aygıtlarla denendi.

Power kaç watt?

Kendi Power'ım 500 denediğim Power ise Corsair marka 750 wat Power.

Aslında rahatlıkla besler. Powera bağladığınız kablolar yerine tam oturmuş mu ona baktınız mı? Kasanın cam tarafında değil tam tersi tarafındaki kapakçığı çıkartıp oraya da bir bakın isterseniz. Kabloları kontrol ettiğiniz söylemişsiniz ama belki gözden kaçmıştır o kısım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı