A ArdaG0 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar bilgisayar oraya gelince açılmıyor. Ne yapmaliyim?
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 7 Ağustos 2023 #2 Bilgisayarınız laptop mu ? Laptopsa yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #3 Demek istediğiniz tam olarak anlamadım ama açılırken Windows simgesinde kalıyorsa yeniden başlatma tuşuna basmayı deneyebilirsin. Bende işe yarıyordu. Artı 0 Eksi
Demek istediğiniz tam olarak anlamadım ama açılırken Windows simgesinde kalıyorsa yeniden başlatma tuşuna basmayı deneyebilirsin. Bende işe yarıyordu.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 7 Ağustos 2023 #4 SpeeQ dedi: Demek istediğiniz tam olarak anlamadım ama açılırken Windows simgesinde kalıyorsa yeniden başlatma tuşuna basmayı deneyebilirsin. Bende işe yarıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam ışık yanıp sönmesi gerek birkaç saniye beklediği zamanda o ışık artık hangi renkse o renk geldiği zaman basması gerekli. Artı 0 Eksi
SpeeQ dedi: Demek istediğiniz tam olarak anlamadım ama açılırken Windows simgesinde kalıyorsa yeniden başlatma tuşuna basmayı deneyebilirsin. Bende işe yarıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam ışık yanıp sönmesi gerek birkaç saniye beklediği zamanda o ışık artık hangi renkse o renk geldiği zaman basması gerekli.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #5 Antoine Griezmann dedi: Hocam ışık yanıp sönmesi gerek birkaç saniye beklediği zamanda o ışık artık hangi renkse o renk geldiği zaman basması gerekli. Genişletmek için tıkla... Anlamadım dediğini ama güzele benziyor , denesin. Artı 0 Eksi
Antoine Griezmann dedi: Hocam ışık yanıp sönmesi gerek birkaç saniye beklediği zamanda o ışık artık hangi renkse o renk geldiği zaman basması gerekli. Genişletmek için tıkla... Anlamadım dediğini ama güzele benziyor , denesin.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 7 Ağustos 2023 #6 SpeeQ dedi: Anlamadım dediğini ama güzele benziyor, denesin. Genişletmek için tıkla... Makinanın çalıştığını belirten ışıktan kastediyorum. Artı 0 Eksi
SpeeQ dedi: Anlamadım dediğini ama güzele benziyor, denesin. Genişletmek için tıkla... Makinanın çalıştığını belirten ışıktan kastediyorum.
Yaşar Ulaş Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 391 Makaleler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2023 #7 Açılma yeri diye kastettiğin Windows simgesine kadar geliyor ise *bilgisayar açılırken F8 e bas çek yapıp kurtarma moduna girip güvenli modda başlatın iso dosyası yazıp temiz kurulum yapın* ve ya başka bir bilgisayardan iso dosyası yazabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Açılma yeri diye kastettiğin Windows simgesine kadar geliyor ise *bilgisayar açılırken F8 e bas çek yapıp kurtarma moduna girip güvenli modda başlatın iso dosyası yazıp temiz kurulum yapın* ve ya başka bir bilgisayardan iso dosyası yazabilirsiniz.
KS KS A ArdaG0 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #8 SpeeQ dedi: Demek istediğiniz tam olarak anlamadım ama açılırken Windows simgesinde kalıyorsa yeniden başlatma tuşuna basmayı deneyebilirsin. Bende işe yarıyordu. Genişletmek için tıkla... Windows simgesine gelmeden once siyah ekran geliyo sol basta - cikiyo Artı 0 Eksi
SpeeQ dedi: Demek istediğiniz tam olarak anlamadım ama açılırken Windows simgesinde kalıyorsa yeniden başlatma tuşuna basmayı deneyebilirsin. Bende işe yarıyordu. Genişletmek için tıkla... Windows simgesine gelmeden once siyah ekran geliyo sol basta - cikiyo