TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 En son anlık görduğüm şey Steam'in açılmasıydı PC'yi açamıyorum Full mavi ekran veriyor simdide kurtarma ekranı veriyor ne yapacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2024
En son anlık görduğüm şey Steam'in açılmasıydı PC'yi açamıyorum Full mavi ekran veriyor simdide kurtarma ekranı veriyor ne yapacağım.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.106 Makaleler 1 Çözümler 577 17 Temmuz 2024 #2 Merhaba, cihaz bu problemi ya işletim sistemi bozulmasından ya da arızalı donanım olduğunda yapar. Temiz kurulum deneyip sonuç bildirin. Artı 0 Eksi
Merhaba, cihaz bu problemi ya işletim sistemi bozulmasından ya da arızalı donanım olduğunda yapar. Temiz kurulum deneyip sonuç bildirin.
KS KS TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #3 GFYT dedi: Merhaba, cihaz bu problemi ya işletim sistemi bozulmasından ya da arızalı donanım olduğunda yapar. Temiz kurulum deneyip sonuç bildirin. Genişletmek için tıkla... Kurulumun ortasında bilgisayar 10 defa mavi ekran yedi donanımsal arızası oldugunu tespit ettim yeni parça aldırtacagım babama çünkü onun is yerinin bilgisayari. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Merhaba, cihaz bu problemi ya işletim sistemi bozulmasından ya da arızalı donanım olduğunda yapar. Temiz kurulum deneyip sonuç bildirin. Genişletmek için tıkla... Kurulumun ortasında bilgisayar 10 defa mavi ekran yedi donanımsal arızası oldugunu tespit ettim yeni parça aldırtacagım babama çünkü onun is yerinin bilgisayari.