bstxn Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 108 21 Kasım 2020 #1 112120-10562-01.rar drive.google.com 2 gün önce de aynısı olmuştu. PC açılırken daha Windows gelmeden mavi ekran yedim.
112120-10562-01.rar drive.google.com 2 gün önce de aynısı olmuştu. PC açılırken daha Windows gelmeden mavi ekran yedim.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 21 Kasım 2020 #2 Memtest86 testi yani RAM testi yapınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Memtest86 testi yani RAM testi yapınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS bstxn Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 108 21 Kasım 2020 #3 283156 dedi: Memtest86 testi yani RAM testi yapınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaptım sorun çıkmadı. Artı 0 Eksi
283156 dedi: Memtest86 testi yani RAM testi yapınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaptım sorun çıkmadı.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 21 Kasım 2020 #4 KasperSky'ı kaldırın. Easy Anti Cheat'i kaldırın. Aşağıdaki rehberi uygulayın: SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Ayrıca RAM'lere Overclock yaptıysanız, sıfırlayın. Artı 0 Eksi
KasperSky'ı kaldırın. Easy Anti Cheat'i kaldırın. Aşağıdaki rehberi uygulayın: SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Ayrıca RAM'lere Overclock yaptıysanız, sıfırlayın.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Kasım 2020 #5 USB cihazlarını çıkart, yazılımlarını kaldır. Klavyeyei ve fareyi farklı girişe tak. Bunların haricinde USB bağlı olmasın. RyzenMaster kaldır. Sorun devam ederse güncel dosyaları paylaş. Artı 0 Eksi
USB cihazlarını çıkart, yazılımlarını kaldır. Klavyeyei ve fareyi farklı girişe tak. Bunların haricinde USB bağlı olmasın. RyzenMaster kaldır. Sorun devam ederse güncel dosyaları paylaş.