Bilgisayar açılmadan nasıl format atılır?

Deathadder

Megapat
Daha fazla  
Laptopa ekran kartı güncellemesi yapayım derken sanırım yanlışlıkla yanlış sürücüyü kurmuşum ve bilgisayar açılıyor ama ekran gelmiyor. Nasıl kurtarabilirim? Yani format falan ekran açılmadan nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows yazdırılmış USB veya disk boot edilerek format atılabilir.
Fortmat atmadan önce, güvenli moda girip görüntü alıp alamadığınızı kontrol edin, görüntü geliyorsa DDU ile sürücüleri temizleyin.

Ekran gelmiyordan kastın nedir? Ekran açılmıyorsa harici ekrana bağlarsın onda da gözükmüyorsa donanımsal sorun vardır.
Denemek hiç aklıma gelmedi şu anda recovery yaptırdım ve olmazsa denerim birde recovery yaptıktan sonra başka bir şey yapmam gerekir mi?

Recovery yapabiliyorsan ekran var olması lazım niye ekran yok diyorsunuz? Kurtarma sonrası disk temizleyici çalıştırmanız iyi olur.
Pek bir şey anlamıyorum yani bu işlerden. Sadece bilgisayarı açtığımda Windows 10 dönme ibaresi geliyor, bekliyor bekliyor siyah ekran. Bir arkadaşım söyledi açılırken F11'e bas diye, öyle yapabildim onu da ama her şey düzgün giderken şu anda da yüzde 45'de kaldı.

Arkadaşlar tamamdır kendi imkanlarımla hallettim yine de yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı