Merihos Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 158 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 Merhaba bilgisayarımı açtıktan sonra Windows logosu görünüyor ve kilit ekranı gelmeden siyah ekranda kalıyorum. Bilgisayarı açabilmek için uyku moduna alıp tekrar açmam gerekiyor. Bunu nasıl çözebilirim? Sürüm: Windows 10 LTSC 2021 IoT
Merhaba bilgisayarımı açtıktan sonra Windows logosu görünüyor ve kilit ekranı gelmeden siyah ekranda kalıyorum. Bilgisayarı açabilmek için uyku moduna alıp tekrar açmam gerekiyor. Bunu nasıl çözebilirim? Sürüm: Windows 10 LTSC 2021 IoT
Mythday Kilopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 727 Çözümler 12 Yer Bursa 21 Şubat 2025 #2 İşletim sistemi çökmüş onarma yapman lazım. %30 ihtimalle kuruluyor işletim sistemi. Olmuyorsa format atman gerekiyor.
İşletim sistemi çökmüş onarma yapman lazım. %30 ihtimalle kuruluyor işletim sistemi. Olmuyorsa format atman gerekiyor.
Merihos Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 158 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #3 Mythday dedi: İşletim sistemi çökmüş onarma yapman lazım. %30 ihtimalle kuruluyor işletim sistemi. Olmuyorsa format atman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yeni format attım zaten ve format atmadan önce de oluyordu.
Mythday dedi: İşletim sistemi çökmüş onarma yapman lazım. %30 ihtimalle kuruluyor işletim sistemi. Olmuyorsa format atman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yeni format attım zaten ve format atmadan önce de oluyordu.