canerrras Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #1 RAM Kingston 6 GB 1333 MHz Ekran kartı HD 6580 2 GB Anakart Gigabyte H61M-s2pv Rev 2.2 İşlemci i3 2120 Bilgisayarın ekran kartını OC yaptım bundan mı açılmıyor acaba? BIOS'tan Intel Turbo bosst vardı Auto'dan enable yaptım RAM'lere 2-3 ayar yaptım yardımcı olursanız sevinirim. Bir de bugün DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER mavi ekran hatası aldım.
Bilgisayarın ekran kartını OC yaptım bundan mı açılmıyor acaba? BIOS'tan Intel Turbo bosst vardı Auto'dan enable yaptım RAM'lere 2-3 ayar yaptım yardımcı olursanız sevinirim. Bir de bugün DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER mavi ekran hatası aldım.
FR MK 1 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 272 Çözümler 1 Yer K.K.T.C Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X işlemci Nvidia GeForce RTX 3060 Tİ Ekran Kartı Xpg DDR4 16 Gb ram 256 Gb m2 ssd 650 W psu MSİ Arsenal Gaming B450 Tomahawk anakart Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Müh. Ögrencisi 11 Eylül 2022 #2 bios pilini takıp çıkar yap ve yeniden açmayı dene. Artı 0 Eksi
F fusedd Femtopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #3 Sanırım ayarlar yanlış olmuş. BIOS pilini söküp 10 dakika sonra tekrar takmayı dene. Bu işlem BIOS ayarlarını sıfırlayacaktır. Ek bir kaç bilgi öğrenebilirsiniz aşağıdaki videodan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Sanırım ayarlar yanlış olmuş. BIOS pilini söküp 10 dakika sonra tekrar takmayı dene. Bu işlem BIOS ayarlarını sıfırlayacaktır. Ek bir kaç bilgi öğrenebilirsiniz aşağıdaki videodan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et