L Larex Centipat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 4 19 Haziran 2020 #1 Dün akşam bilgisayara restart attım ve mavi ekran vermeye başladı şun anda kendi kendine restart atıyor ve mavi ekran veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2020
Dün akşam bilgisayara restart attım ve mavi ekran vermeye başladı şun anda kendi kendine restart atıyor ve mavi ekran veriyor.
atosahin Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #2 Bilgisayarında önemli veriler yoksa bilgisayarındaki harddiske format atabilirsin eğer format atılmassa yeni bir harddisk alman gerekir. Artı 0 Eksi
Bilgisayarında önemli veriler yoksa bilgisayarındaki harddiske format atabilirsin eğer format atılmassa yeni bir harddisk alman gerekir.
KS KS L Larex Centipat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 4 19 Haziran 2020 #3 atosahin dedi: Bilgisayarında önemli veriler yoksa bilgisayarındaki harddiske format atabilirsin eğer format atılmassa yeni bir harddisk alman gerekir. Genişletmek için tıkla... Dün yeni bir ssd alıp ona kurmuştum ve akşamı bu hatayı almaya başladım. Şimdi tekrardan bir format atacağım. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
atosahin dedi: Bilgisayarında önemli veriler yoksa bilgisayarındaki harddiske format atabilirsin eğer format atılmassa yeni bir harddisk alman gerekir. Genişletmek için tıkla... Dün yeni bir ssd alıp ona kurmuştum ve akşamı bu hatayı almaya başladım. Şimdi tekrardan bir format atacağım. Teşekkürler.
atosahin Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #4 Larex dedi: Dün yeni bir SSD alıp ona kurmuştum ve akşamı bu hatayı almaya başladım. Şimdi tekrardan bir format atacağım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bir de Windows'un 1903 sürümünü kurarsan daha iyi olur o sürümde mavi ekran vermez en son sürümde mavi ekran hataları oluyor benim arkadaşım da aynı şeyleri yaşadı. Artı 0 Eksi
Larex dedi: Dün yeni bir SSD alıp ona kurmuştum ve akşamı bu hatayı almaya başladım. Şimdi tekrardan bir format atacağım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bir de Windows'un 1903 sürümünü kurarsan daha iyi olur o sürümde mavi ekran vermez en son sürümde mavi ekran hataları oluyor benim arkadaşım da aynı şeyleri yaşadı.