Bilgisayar açılmıyor ve 9 uzun bip sesi geliyor

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Evde yatan bir Pentium 4 bilgisayar vardı. Güzel bir şekilde topladım ama babam CPU fanını sökmüş ve bir işi için kullanmış. Ve bilgisayar açılırken 9 tane bip sesi geliyor. Görüntü gelmiyor ve bilgisayar kapanıyor. Fandan kaynaklı olabilir mi, yoksa sorun başka bir şeyden mi? Soğutucu bloğu var tabii ki üzerinde.

Evde yatan bir Pentium 4 bilgisayar vardı. Güzel bir şekilde topladım ama babam CPU fanını sökmüş ve bir işi için kullanmış. Ve bilgisayar açılırken 9 tane bip sesi geliyor. Görüntü gelmiyor ve bilgisayar kapanıyor. Fandan kaynaklı olabilir mi, yoksa sorun başka bir şeyden mi? Soğutucu bloğu var tabii ki üzerinde.

BIOS yonga hatası var.

Bios Hata Sesleri Ve Anlamları buraya bakabilirsiniz.

Hocam, eski bir PC. Muhtemelen BIOS problemi var. Pili mucize olmazsa, bitiktir.

BIOS hatası olduğunu sanmıyorum çünkü 1 sene önce sorunsuz çalışıyordu. Pilin bitmesinden olabilir mi?
Hayır
BIOS hatası olduğunu sanmıyorum çünkü 1 sene önce sorunsuz çalışıyordu. Pilin bitmesinden olabilir mi?

BIOS Pili bitseydi sadece tarih ve saat ayarı yapman lazım olurdu her sefer. BIOS pili sorun çıkarmaz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı