Bilgisayar açılmıyor

Bilgisayarın işlemcisini anakartini ve RAM'ini değiştirdim ve montajladim. Şimdi kasaya açmaya çalıştığımda yüzde yüz oluyor ama bu şekilde kalıyor ve açılmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20201130_214416.jpg
    IMG_20201130_214416.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 33
Bilgisayarın işlemcisini anakartini ve RAM'ini değiştirdim ve montajladim. Şimdi kasaya açmaya çalıştığımda yüzde yüz oluyor ama bu şekilde kalıyor ve açılmıyor.
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ? Windows 10 genellikle donanım değişikliklerine kendini optimize eder ama sıfır kurul yaparsanız sizin için daha iyi olacaktır.

Windows'un yüklü olduğu depolama biriminde eğer yedeklemen gereken bir veri yoksa, Windows'u temiz kurulum ile yükle ve kullan.

Windows'un yüklü olduğu depolama biriminde eğer yedeklemen gereken bir veri varsa, bu depolama birimini ilgili aparatı kullanarak harici olarak başka bir bilgisayara bağlayıp verilerini yedekle. Daha sonra o depolama birimini bulgisayara tak ve Windows'u temiz kurulum ile yükleyip kullan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı