Toplama bir bilgisayar aldım, malum şartlar 5K vermemek için kendim kurmak istedim. Kurdum sonra bilgisayar birkaç gün çalıştı sonra bir anda dondu ve kapandı tekrar açmaya çalıştığımda otomatik onarmaya geçti. Garantiyle SSD RAM değişti şimdi güç tuşuna basınca ProSeries logosu geliyor birkaç saniye sonra kapanıyor. Nerede hata yapıyor olabilirim?
MSI Pro series logosu gittikten sonra siyah ekranda mı kalıyor? Windows başlamıyorsa ekran kartında bir sıkıntı var hocam. VRM veya chipset arızası olabilir. Sistem özelliklerini yazar mısın?
Türkiye çapında mağazaları olan bir satıcıdan aldım daha öncede alışveris yapmıştım her şey tamdı. İşlemci yandığını pek sanmıyorum 5 gün falan çalıştı
MSI Pro series logosu gittikten sonra siyah ekranda mı kalıyor? Windows başlamıyorsa ekran kartında bir sıkıntı var hocam. VRM veya chipset arızası olabilir. Sistem özelliklerini yazar mısın?
cevapları bekliyorum şu an saat 7de hepsini deneyeceğim
Beyler bilgisiyar açıldım kurdum windowsu tam açıldı windows tuşun bastım mavi ekran verdi sonra otomatik onarmaya geçiyor durmadan aynı yere geliyor @S a r i J@Beek Reish@Uton