Yeni kayıt oldum ve yeni bir bilgisayar aldım. Intel i5 10210 8 GB RAM 2 GB ekran kartı. Ben de bu konular hakkında pek bir şey bilmiyorum. Bilgisyara ilk kurmam gereken programlar neler acaba. Şu anda Opera GX ve birkaç tane daha uygulama var. Neler kurmamı tavsiye edersiniz? Pek acil değil, cevap verirseniz sevinirim.
Yeni bir sistem topladınız veya sıfırdan bir kurulum yaptınız sonrasında neler yapılmalı? Rehberimizde bu konuya değineceğiz. Windows Update, Etkinleştirme, Sürücüler ve Ayarlar Format sonrası yapmamız gereken ilk şeylerden biri Windows Update. Update yapılmasının amacı kurulan Windows...
Öncelikle herkese selam. Technopat Sosyal'de herkese faydalı olabilecek bir rehber hazırlama isteğinde bulundum. Daha önceden @MertJohn Deavuelcuea'nın [Rehber] Windows Format Sonrası Yapılacaklar adlı bir rehber hazırladığını gördüm ve kendim de "Yeni bir bilgisayara hangi...
www.technopat.net
CCleaner yazılımını, Avast satın aldığından beri gidişatı iyi değil. Sistem bakımı için Wise disk cleaner tavsiye ederim.
Download Wise Disk Cleaner to clean up your disk of useless and outdated junk files, browser traces, cookies, and history on your disks. Free up your disk space, protect your privacy, and make your PC run faster.