Arkadaşlar ben ailemden bir tane laptop istedim. Biz şu an 2. evimizi yapıyoruz o evi bitirdikten sonra alırız dediler ama ben o günü bekleyemiyorum, hemen gelsin istiyorum. Evi yapmak muhtemelen 2 yıl sürecek. Ben 2 yıl nasıl bekleyeceğim?
Bana da oyle deniyordu. Girebiliyorsan bir ise gir. 1 ay calıs idareten bir sistem dizersin kendine her oyunu acacak. Gunluk islerini gorur. Zamani gelince de ailen yukseltir.
Arkadaşlar bir sistemin var aslında 9.500 GT i5 2400 8 GB DDR3 RAM ama o masaüstü ve artık bana yetmiyor Minecraft oynarken 40 50 FPS falan veriyor onun yerine hem taşıyabileceğim ve hem oyun canavarı olan bir şey almak istiyorum.
Arkadaşlar bir sistemin var aslında 9.500 GT i5 2400 8 GB DDR3 RAM ama o masaüstü ve artık bana yetmiyor Minecraft oynarken 40 50 FPS falan veriyor onun yerine hem taşıyabileceğim ve hem oyun canavarı olan bir şey almak istiyorum.
Evet oyun canavari diyebiliriz. Muhtemelen yasın kucuk o yuzden gecistiriyorlar. Belki 20-30k civarında bir sey istesen alabilirler. Aile icini bilemiyorum.
Evet oyun canavari diyebiliriz. Muhtemelen yasın kucuk o yuzden gecistiriyorlar. Belki 20-30k civarında bir sey istesen alabilirler. Aile icini bilemiyorum.
Şimdi hocam ilk olan iyi ama sen ilk jenerasyonlarını gösteriyorsun hem FreeDOS yani içerisinde işletim sistemi gelmiyor sana önerim son modelleri var onlar Windows 11 ile geliyor hem daha da ucuz işini görebilecek fiyatta senin gösterdiğin 62K 42K ya yeni modelleri satılıyor haberin olsun.