Bilgisayar alırken taksitli mi peşin mi daha mantıklı?

talhakrrt

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayar almak istiyorum bir birikimim yok şu an biriktirip mi almak daha mantıklı yoksa taksitli mi?

Bilgisayar almak istiyorum bir birikimim yok şu an biriktirip mi almak daha mantıklı yoksa taksitli mi?

Para biriktirene kadar fiyatlar illaki artış gösterecektir. Bu sebeple ne kadar erken alırsanız o kadar iyi olur diye düşünüyorum.

Merhabalar,

Taksitli almak her zaman daha mantıklıdır çünkü bu zamanda elinizdeki bütçeyi peşin olarak bir şeye bağlamak istemezsiniz. Taksitlinin dezavantajı faiz yansıyor. Ama aylık taksit ödemene bakman gerekiyor. Faizi çok fazla düşünmeni tercih etmem.

Taksitli almak her türlü mantıklıdır.

Aylık gelir yoksa (Harçlık bile dahil.) taksitli almanız sıkıntı olur. Her ay gelen ücreti kapatmanız lazım.
Şahsen tüm PC'yi taksitle topladım, bu sayede 1 ayda bir sürü ürün alabiliyorsunuz ama taksit miktarına göre geliriniz düşük oluyor hep. 10 bin TL ödeme varsa her ay, gelirdeki o 10 bin TL'yi yok sayın.

Tabi peşin fiyatına taksit ve kampanya zamanları yakalama ile çok iyi fırsatlar alıyorsunuz. Ve o anlık cebinizden çok para çıkmıyor.

Cok abarti bir vaade farki yoksa taksitle almak daha mantikli, vaade farki cok koyarsa zaten siz para biriktirine kadar vade farkli ucretine denk gelmis olur bilgisayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…