Bilgisayar almak için 28 Ekim indirimi beklenmeli mi?

2 bin eksik fazla önemli değil hocam benim tek takıldığım yer ekran kartı, beklersem Asus yada Msı alabilir miyim bu fiyata diye..

Neden 850 w ?

Hocam size yazdığım sisteme Evga 3070 mi eklersiniz 13.000₺ yoksa Msı 3060 ti ventus 2x 11,500 ₺
Evga markasındansa Msı olması daha iyi düşündüğümden sordum bu soruyu @messinicocugu

Dolardan ve indirimden bağımsız bir de firmaların kar payı var. Şirketlerin giderleri sürekli artıyor. Bundan dolayı da fiyatlar çok makul seviyelere inmiyor. Kiralar, faturalar ve personel giderleri çok arttı. İndirim gelebilir ama çok umutlu olmayın bence. Akaryakıt fiyatları gibi olmasın sonra.

Hocam size yazdığım sisteme EVGA 3070 mi eklersiniz 13.000₺ yoksa MSI 3060 Ti Ventus 2X 11,500 ₺
EVGA markasındansa MSI olması daha iyi düşündüğümden sordum bu soruyu @messinicocugu

3070 daha iyi olur hocam MSI diye iyi sanmayın Ventus serisi iyi değildir MSI'ın , EVGA FTW3 ise soğutmada en tepe modellerden biridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…