theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 9 Ekim 2022 #61 Tuğra Akın dedi: 28 Ekim'e kadar çok artçağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Belli de olmaz hocam be
Tuğra Akın dedi: 28 Ekim'e kadar çok artçağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Belli de olmaz hocam be
orhanguncan Femtopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #62 Nerede var Bahadegildir dedi: 3060 Ti için o paralar çok fazla bence. Hayır PSU iyi senelerce kullanırsınız ama size bir performans farkı sunmuyor. O paralara 3070'li sistemler var bence onlara bakın. Genişletmek için tıkla...
Nerede var Bahadegildir dedi: 3060 Ti için o paralar çok fazla bence. Hayır PSU iyi senelerce kullanırsınız ama size bir performans farkı sunmuyor. O paralara 3070'li sistemler var bence onlara bakın. Genişletmek için tıkla...
Bads Zeptopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #63 theumtkyd dedi: Belli de olmaz hocam be Genişletmek için tıkla... Valla hocam bir sorun çıkmazsa ben yarın 3070 li Evga sistemi alacağım, Giderse ekime gitmezse..
theumtkyd dedi: Belli de olmaz hocam be Genişletmek için tıkla... Valla hocam bir sorun çıkmazsa ben yarın 3070 li Evga sistemi alacağım, Giderse ekime gitmezse..