Bilgisayar almak için beklemeli mi?

FallandMma

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, ben şu an 11. sınıfım. Şu an ortalama gibi bir laptopum var. Oyun sadece Minecraft oynatıyor diyeyim anlayın. Şimdi ben normalde bu yaz PC alacaktım ama şimdi ders çalışma muhabbetleri falan giriyor işin içine, şimdi ne yalan söyleyeyim ben oynarım arkadaşlar. Üniversiteyi beklemem gerekiyor mu sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:

Al kardeşim nolacak hayata 1 defa geliyoruz.

Eğer derslerini kötü etkileyecekse PC almayı erteleyebilirsin. 1-2 sene içerisinde daha iyisini alırsın. Tabi piyasanın sürekli fiyat arttırdığını da unutma.

Ülkede "gerçek" %100'den fazla enflasyon varken taş bile alsan seneye aynı fiyata alamayacağın için ihtiyacın varsa ve imkanında varsa şimdi almanı öneririm.

Selam. Kendine bir ders programı hazırlamazsan ister eski ister yeni PC olsun aksatacağın varsa her türlü aksatırsın gerek telefona bakarak gerek film, dizi izleyerek vb. vb. O yüzden ders programını yapıp ardından bilgisayarını alabilirsin üstelik bilgisayarın o kadar eskiyse bence bekleme üniversitede kesinlikle yeni bilgisayara ihtiyacın oluyor.

1 senelik keyif için tüm ömrü riske etmeye değmez, eğer bilgisayarım yokken adam akıllı derslerime odaklanırım diyorsan alma. Bilgisayarım olmasa da pek çalışmaya niyetim yok diyorsan al.

Çalışan adam zaten günde 1 saat bilgisayarda vakit geçirse bişey kaybetmez kardeşim ve o sınavı kötü yapmayı bütün ömüre nasıl riske attırdın anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…