Selam dostlar, ben şu an 11. sınıfım. Şu an ortalama gibi bir laptopum var. Oyun sadece Minecraft oynatıyor diyeyim anlayın. Şimdi ben normalde bu yaz PC alacaktım ama şimdi ders çalışma muhabbetleri falan giriyor işin içine, şimdi ne yalan söyleyeyim ben oynarım arkadaşlar. Üniversiteyi beklemem gerekiyor mu sizce?
Selam dostlar, ben şu an 11. sınıfım. Şu an ortalama gibi bir laptopum var. Oyun sadece Minecraft oynatıyor diyeyim anlayın. Şimdi ben normalde bu yaz PC alacaktım ama şimdi ders çalışma muhabbetleri falan giriyor işin içine, şimdi ne yalan söyleyeyim ben oynarım arkadaşlar. Üniversiteyi beklemem gerekiyor mu sizce?
Eğer derslerini kötü etkileyecekse PC almayı erteleyebilirsin. 1-2 sene içerisinde daha iyisini alırsın. Tabi piyasanın sürekli fiyat arttırdığını da unutma.
Ülkede "gerçek" %100'den fazla enflasyon varken taş bile alsan seneye aynı fiyata alamayacağın için ihtiyacın varsa ve imkanında varsa şimdi almanı öneririm.
Ders çalışmanı etkileyecekse bile al, kenarda dursun. Tatillerinde falan yine en kötü oyun oynarsın. Yukarda hocam çok güzel demiş; dünyaya bir defa geliyoruz.
Selam dostlar, ben şu an 11. sınıfım. Şu an ortalama gibi bir laptopum var. Oyun sadece Minecraft oynatıyor diyeyim anlayın. Şimdi ben normalde bu yaz PC alacaktım ama şimdi ders çalışma muhabbetleri falan giriyor işin içine, şimdi ne yalan söyleyeyim ben oynarım arkadaşlar. Üniversiteyi beklemem gerekiyor mu sizce.
Selam. Kendine bir ders programı hazırlamazsan ister eski ister yeni PC olsun aksatacağın varsa her türlü aksatırsın gerek telefona bakarak gerek film, dizi izleyerek vb. vb. O yüzden ders programını yapıp ardından bilgisayarını alabilirsin üstelik bilgisayarın o kadar eskiyse bence bekleme üniversitede kesinlikle yeni bilgisayara ihtiyacın oluyor.
Derslerinizi etkiler mi orası sizin bileceğiniz iş fakat maddi olarak düşünürseniz ne kadar erken alırsanız o kadar iyi. Zaman geçtikce ucuzlayacak dönemi kalmadı artık.
1 senelik keyif için tüm ömrü riske etmeye değmez, eğer bilgisayarım yokken adam akıllı derslerime odaklanırım diyorsan alma. Bilgisayarım olmasa da pek çalışmaya niyetim yok diyorsan al.
Yemişim dersini al geç. Standart tabuları değil mantığını takip et. Sen onu 2 sene ertelersen şuan 45k olan bilgisayar olacak belki 80 belki 100k. Fiyatı artmasa bile düşmeyecek de o yüzden riski almaya gerek yok. Bu paralar havadan gelmiyor sonuçta.
1 senelik keyif için tüm ömrü riske etmeye değmez, eğer bilgisayarım yokken adam akıllı derslerime odaklanırım diyorsan alma. Bilgisayarım olmasa da pek çalışmaya niyetim yok diyorsan al.
Çalışan adam zaten günde 1 saat bilgisayarda vakit geçirse bişey kaybetmez kardeşim ve o sınavı kötü yapmayı bütün ömüre nasıl riske attırdın anlamadım.