4 464815 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.519 Makaleler 2 Çözümler 10 20 Temmuz 2021 #11 Dostum bekleme sakın. Kusura bakmada beklersen aptallık yaparsın . Şimdi paran varsa al. Euro dolar artıyor.
Dostum bekleme sakın. Kusura bakmada beklersen aptallık yaparsın . Şimdi paran varsa al. Euro dolar artıyor.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 20 Temmuz 2021 #12 Stoch dedi: Yaz sonuna kadar fiyatlar düşer mi? Tam tersi mi olur yoksa, yani şimdi mi alınmalı? Euro ve dolar düşüyor fakat fiyatlar düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Fırsatçılar varken zor ben beklemeyi düşünmüyorum.
Stoch dedi: Yaz sonuna kadar fiyatlar düşer mi? Tam tersi mi olur yoksa, yani şimdi mi alınmalı? Euro ve dolar düşüyor fakat fiyatlar düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Fırsatçılar varken zor ben beklemeyi düşünmüyorum.
Alfha13 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #13 Fiyatlar biraz düşecek ama eski fiyatlarına değil. Zaten RTX 2060 üstünde bir düşüş var. 1600 serisi aynı hala.
Fiyatlar biraz düşecek ama eski fiyatlarına değil. Zaten RTX 2060 üstünde bir düşüş var. 1600 serisi aynı hala.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #14 Ne yapayım şimdi, Ağustos sonunumu bekleyeyim, yoksa şimdi sipariş vereyim mi?
S snoxyyy Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 1.070 Çözümler 5 20 Temmuz 2021 #15 Stoch dedi: Ne yapayım şimdi, Ağustos sonunumu bekleyeyim, yoksa şimdi sipariş vereyim mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi almak bence daha mantıklı.
Stoch dedi: Ne yapayım şimdi, Ağustos sonunumu bekleyeyim, yoksa şimdi sipariş vereyim mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi almak bence daha mantıklı.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #16 Hepinize teşekkür ediyorum, akşam siparişi vereceğim. Hayırlı bayramlar
311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 7 20 Temmuz 2021 #17 Stoch dedi: Hepinize teşekkür ediyorum, akşam siparişi vereceğim. Hayırlı bayramlar Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun hocam, ben de bekliyorum hala. İnşallah pişman olmam.
Stoch dedi: Hepinize teşekkür ediyorum, akşam siparişi vereceğim. Hayırlı bayramlar Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun hocam, ben de bekliyorum hala. İnşallah pişman olmam.
sagobch Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #18 Stoch dedi: Yaz sonuna kadar fiyatlar düşer mi? Tam tersi mi olur yoksa, yani şimdi mi alınmalı? Euro ve dolar düşüyor fakat fiyatlar düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Ülkeye bir sürü tatilci geldi bence düşecek (herhangi bir tavsiye değildir.)
Stoch dedi: Yaz sonuna kadar fiyatlar düşer mi? Tam tersi mi olur yoksa, yani şimdi mi alınmalı? Euro ve dolar düşüyor fakat fiyatlar düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Ülkeye bir sürü tatilci geldi bence düşecek (herhangi bir tavsiye değildir.)
asels Kilopat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 2.937 20 Temmuz 2021 #19 Ekran kartlarını bilmem ama diğer parçalar düşmez, beklediğinle kalırsın, ülke ekonomisi vahim durumda, buradan doların düşmesini beklemek hata olur.
Ekran kartlarını bilmem ama diğer parçalar düşmez, beklediğinle kalırsın, ülke ekonomisi vahim durumda, buradan doların düşmesini beklemek hata olur.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #20 Stoch dedi: Yaz sonuna kadar fiyatlar düşer mi? Tam tersi mi olur yoksa, yani şimdi mi alınmalı? Euro ve dolar düşüyor fakat fiyatlar düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı fiyatları düşse bile diğer parçalar yükselecek bence şu an alın. 311989 dedi: Şimdiden hayırlı olsun hocam, ben de bekliyorum hala. İnşallah pişman olmam. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan siz hangi sistemi almayı düşünüyorsunuz isterseniz post açın yardım edebilir Stoch dedi: Hepinize teşekkür ediyorum, akşam siparişi vereceğim. Hayırlı bayramlar Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun şimdiden.
Stoch dedi: Yaz sonuna kadar fiyatlar düşer mi? Tam tersi mi olur yoksa, yani şimdi mi alınmalı? Euro ve dolar düşüyor fakat fiyatlar düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı fiyatları düşse bile diğer parçalar yükselecek bence şu an alın. 311989 dedi: Şimdiden hayırlı olsun hocam, ben de bekliyorum hala. İnşallah pişman olmam. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan siz hangi sistemi almayı düşünüyorsunuz isterseniz post açın yardım edebilir Stoch dedi: Hepinize teşekkür ediyorum, akşam siparişi vereceğim. Hayırlı bayramlar Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun şimdiden.