Bilgisayar Almak İçin Doğru Zaman mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi forumlar. Bu aralar güzel bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sizce fiyatların durumu ne olur? Eğer düşerse fiyatlar daha iyi parçalar almayı düşünüyorum. Sizce beklemek mantıklı mı? Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Konuyu yanlış yerde açtıysam affola.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçim sonrası ani düşüş daha önce rafa kalkmış başkanlık söylentileriyle hafif yükselişe geçti. Bu söylem devam ederse düşüş beklerken tekrar 3 TL'leri görürüz. :D
3 mü? 3'te kalırsa şükredelim. Bundan sonra başkanlık tartışmaları çıkacak, referanduma mı gidelim denilecek, taraflı tarafsız kim bilir hangi basın-yayın kuruluşları basılacak. Allah sonumuzu hayretsin.

Şuanda çoğu yatırımcı ülkemize gelmiyor hal böyle olunca dolar yükseliyor sürekli. Yatırımcılar, bu ülkede siyasi belirsizlik var ben paramı buraya yatırırsam ne olacağı belli değil diyor o yüzden yatırmıyor. Başkanlık tartışmalarını bıraksalar dolar 1 hafta içinde düşüşe geçecek ama yok bizimkiler bir şeyi tutturdumu alana kadar insanları tehdit edecek.

2,6 olursa anca daha fazla düşmez. Gerçi ben 2,7-2,8 civarlarında seyreder diye tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı