Bilgisayar almak için para biriktirmek

nightmaretr

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlıkta da görmüş olduğunuz gibi bilgisayar almayı çok ama çok istiyorum. Şu an bilgisayarım var (Laptop) beni 7 yıldır idare ediyor ama bütün oyunlarda kasıyor kendisi ve beni aşırı derecede kanser ediyor. Artık değiştirmenin vakti geldi ve bilgisayar almaya karar verdim. Para biriktiriyorum bir miktar bütçem oldu ama sürekli harcayasım geliyor. Yani bir şey canım çektiği zaman hemen gidip alıyorum. Bu alışkanlığı sizce nasıl yenerim? Bilgisayar almayı aşırı derecede istiyorum ama oyun bağımlısıyım ve şu an bu PC'de hiçbir oyunu tadında oynayamadım. Şu an bana sorsalar Dubai'de 5 yıldızlı otelde 1 yıl boyunca yaşamak mı yoksa istediğin PC'yi (3500 TL'Lik GTX 1660'lı Sistem) almak mı deseler PC'yi hiç düşünmeden seçerim. Her neyse sizce bu para harcama mevzusunu nasıl atlatabilirim ve hayallerime daha hızlı sizce nasıl kavuşabilirim? Yorum yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dubai'de, beş yıldızlı otelde bir gün kalsan, sadece tuvaletini söksen muhtemelen RTX 2080 ti sistem toplarsın, Türkiye dolar kuruyla. Düzenli bir geliriniz yoksa ailenizden talep etmek durumundasınız. Fiyatlar çok pahalı, para var ama ekran kartına yok. Bak bana halen GTX 760 kullanıyorum. Gelirin yoksa para biriktirmen, ülkemizde imkansız. Ailenin sana ''jest'' yapacağı günü bekle.

Gelirim var çok şükür bro çalışıyorum ve harçlıklarım vb. var.
Para kazanmak çok zor bu ülkede kardeşim. Eğer evde sana bağlıysa para biriktirmen imkansız oluyor.
Gelir kaynağım var harçlığım var ve haftasonları çalışıyorum düğün salonunda birşeyler kazanıyoruz işte.

Kaz
Kazandığın parayı dolar yapabilirsin harcayamassın da böylece heryerde bozamıyacağın için ben öle 6k para biriktirdim şuan sistemim iyi olmasına rağmen.

Hocam benim de yaptığım gibi İş Bankası üyeliğiniz varsa kumbara alıp ona atabilirsiniz. Zira dayanıklı bir metalden üretilmiş ve evde açamayacağınız türden. Sadece İş Bankası'na gidip açtırabiliyorsunuz, bu harcama hevesinizi bir tık kırabilir.

Ben bir ara karnım acıktığında kapının boşluğuna kaçan 50 kuruşu çıkarmak için kapı çerçevesini parçaladım, bence herşey azim ve hedeften geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…