Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 3 Ocak 2020 #11 simplified.erdem dedi: Ben bir ara karnım acıktığında kapının boşluğuna kaçan 50 kuruşu çıkarmak için kapı çerçevesini parçaladım, bence herşey azim ve hedeften geçiyor. Genişletmek için tıkla... Azimden ziyade bir psikoloji bölümüne görünmeniz gerekebilir hocam..
simplified.erdem dedi: Ben bir ara karnım acıktığında kapının boşluğuna kaçan 50 kuruşu çıkarmak için kapı çerçevesini parçaladım, bence herşey azim ve hedeften geçiyor. Genişletmek için tıkla... Azimden ziyade bir psikoloji bölümüne görünmeniz gerekebilir hocam..
Condy Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 175 Makaleler 3 Yer İstanbul 3 Ocak 2020 #12 4 aylık maaşımı yeni bilgisiyarıma bağladım
simplified.erdem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 1.236 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2020 #13 Serpenos dedi: Azimden ziyade bir psikoloji bölümüne görünmeniz gerekebilir hocam.. Genişletmek için tıkla... Azimle tuvaletini yapan, tuvalet taşını delermiş.
Serpenos dedi: Azimden ziyade bir psikoloji bölümüne görünmeniz gerekebilir hocam.. Genişletmek için tıkla... Azimle tuvaletini yapan, tuvalet taşını delermiş.