Bilgisayar almak için para biriktirmek

Yeni bir PC için para toplayacağım ama nasıl hiçbir fikrim yok. Belli bir miktar toplarsam ancak babam 1000-1500 TL yardım yapabilir. Okulda okuyorum, acaba şu anda para nasıl kazanabilir veya biriktirebilirim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı isteklerinden kısabilirsin, ticaret yapabilirsin, çalışabilirsin. Ben isteklerimi kısarak ve ticaret yaparak para biriktiriyorum.

Aldığın harçlıktan bir miktar kenara ayır bir şekilde, senin hayatına dair en iyisini sen bilirsin. Yaşın uygunsa bir işte çalışabilirsin 1 2 ay.

Eğer okulunu etkilemeyecekse yarı zamanlı bir işe girebilirsin. Yaz ayında ise 3 ay garsonluk falan yaparsın. Ortalama 4000 TL rahat biriktirirsin. Tabii çalıştığın yer ve yaşadığın yer ile değişiklik gösterecektir. Ancak orta halli bir sistem rahatlıkla alırsın.

ben şuanda oyun hesabı alıp satmaya başlıyacağım benim gibi yapabilirsin yazın belli başlı yapabilirmisin bilmiyorum ama bazı meslekler var günlük 50 tl verenler falan ama zorlayıcı işlerdir kolay gelsin şimdiden

Ticaret işine girsem satacak bir şey yok. Fazlada para harcamam. Bir şekilde yapmam lazım ama bakalım.
Satacak şey bulunur. Ticaret için aklını kullanman gerek. Elindeki şeyleri sat demiyorum ben sana, 2. el ilgi alanına uygun sayılabilecek, piyasasını bildiğin bir ürün al. Hem sende durduğu sürece kullanır, hevesini giderirsin.

İstanbul ümraniye
Ümraniye de yaşıyorum vardır sanırım 1 1.5 ay yeterli olur mu 2500 tl için

Ümraniye çok işlek bir yer. 2 ay çalışsanız rahatlıkla 3000 TL biriktirebilirsiniz. Ancak şu anda okulunuz var ve Burger King, McDonald's gibi yerlerde Part Time çalışabilirsiniz. Yaz tatilinde de 1 ay çalışırsınız elinizde yüksek miktarda bir para olur.

Şey gibi mi. bilmem ne sitesinden 2.el herhangi bir şey alıp onu başka bir 2.el sitesinde kar yapacak şekilde satmak.
11.sınıfta fazla zamanım kalır mı bilmiyorum. Tyt ayt vs. Şimdiden almak istiyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…