A Alpaslan Durden Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar ben toplama PC alacağım ama yazılım nereden attirabilirim, işletim sistemidir yazılımıdır falan filan kaça patlar?
Arkadaşlar ben toplama PC alacağım ama yazılım nereden attirabilirim, işletim sistemidir yazılımıdır falan filan kaça patlar?
Werlades Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 406 Çözümler 6 Yer Ankara/keçiören Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 7 Eylül 2022 #2 Alpaslan Durden dedi: Arkadaşlar ben toplama PC alacağım ama yazılım nereden attirabilirim, işletim sistemidir yazılımıdır falan filan kaça patlar? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemini kendiniz kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alpaslan Durden dedi: Arkadaşlar ben toplama PC alacağım ama yazılım nereden attirabilirim, işletim sistemidir yazılımıdır falan filan kaça patlar? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemini kendiniz kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 295069 Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 640 Çözümler 3 7 Eylül 2022 #3 İşletim sistemini kendiniz kurabilirsiniz. Zor bir işlem değil. Sonrasında ürün anahtarı alıp işletim sistemini etkinleştirirsiniz.
İşletim sistemini kendiniz kurabilirsiniz. Zor bir işlem değil. Sonrasında ürün anahtarı alıp işletim sistemini etkinleştirirsiniz.
tam1gamer1 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 412 Çözümler 19 7 Eylül 2022 #4 Alpaslan Durden dedi: Arkadaşlar ben toplama PC alacağım ama yazılım nereden attirabilirim, işletim sistemidir yazılımıdır falan filan kaça patlar? Genişletmek için tıkla... Kendiniz yapabilirsiniz neden başkasına para ödeyesiniz ?
Alpaslan Durden dedi: Arkadaşlar ben toplama PC alacağım ama yazılım nereden attirabilirim, işletim sistemidir yazılımıdır falan filan kaça patlar? Genişletmek için tıkla... Kendiniz yapabilirsiniz neden başkasına para ödeyesiniz ?
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #5 Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat. www.saglamlisans.com 50 tl ye halledilir.
Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat. www.saglamlisans.com 50 tl ye halledilir.