Merhbalar, benim bilgisayarımda 2 adet isim bulunuyor ve ben bu isimlerden birini bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklerimden girerek isim değiştir butonundan isim değiştirip yeniden başlattığımda değişmiş oluyor ancak değişmeyen ama bazı platformlara giriş yaparken bilgisayarın ikinci bir isimi benim ana isimin yanında "PC isimi/isim"
Olarak bulunduğunu fark ettim, bazı araştırmalar yaptım insanlar Regedit üzerinden ıoem yani.
"Hkey_local_machıne>software>microsoft>windows>currentversion>oemınformation"
Kullanarak isim değiştiriyorlar ve bunu yapanların çoğu laptop, dizüstü kullancısı. Ama ben masaüstü kullanıcısı olduğum içinde bende o bahsi geçen isimler yok.
Değiştirmek istediğim isimin bulunduğu resim karesi:
(Apollo yazan benim bilgisayar isimim, değiştirmek istediğim ise kırmızı kare ile işaretlenen 2. isim)
Bilgisayar isimi resim karesi:
(Apollo kendi bilgisayar ismim)
Değiştirmek istediğim ise /morbius yazan isim, bunu nasıl değiştirebilirim?
Olarak bulunduğunu fark ettim, bazı araştırmalar yaptım insanlar Regedit üzerinden ıoem yani.
"Hkey_local_machıne>software>microsoft>windows>currentversion>oemınformation"
Kullanarak isim değiştiriyorlar ve bunu yapanların çoğu laptop, dizüstü kullancısı. Ama ben masaüstü kullanıcısı olduğum içinde bende o bahsi geçen isimler yok.
Değiştirmek istediğim isimin bulunduğu resim karesi:
(Apollo yazan benim bilgisayar isimim, değiştirmek istediğim ise kırmızı kare ile işaretlenen 2. isim)
Bilgisayar isimi resim karesi:
(Apollo kendi bilgisayar ismim)
Değiştirmek istediğim ise /morbius yazan isim, bunu nasıl değiştirebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: