M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 30 Nisan 2021 #1 Laptop anakart logosunda kalıyor, BIOS'a ve Boot menüsüne girmiyor. Nasıl BIOS'a girebilirim? @Recep Baltaş
Laptop anakart logosunda kalıyor, BIOS'a ve Boot menüsüne girmiyor. Nasıl BIOS'a girebilirim? @Recep Baltaş
Çözüm M M Madss 30 Nisan 2021 undefined dedi: Oh. Jumper reset atabilirsin. Bunu BIOS için söyledim. Ve ya BIOS pilini çıkar, tak. Bir kontrol et. Bir de bir şey soracağım, acaba siz yeni bir yazılım yüklediniz mi? Mesela Win 7'yi Windows 10 yapmak gibi. Genişletmek için tıkla... BIOS pilinin nerede olduğu hakkında en ufak bir bilgim yok. Sorunu HDD'yi çıkararak çözdüm.
undefined dedi: Oh. Jumper reset atabilirsin. Bunu BIOS için söyledim. Ve ya BIOS pilini çıkar, tak. Bir kontrol et. Bir de bir şey soracağım, acaba siz yeni bir yazılım yüklediniz mi? Mesela Win 7'yi Windows 10 yapmak gibi. Genişletmek için tıkla... BIOS pilinin nerede olduğu hakkında en ufak bir bilgim yok. Sorunu HDD'yi çıkararak çözdüm.
undefined Centipat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 239 Çözümler 1 Yer null 30 Nisan 2021 #11 Madss dedi: Açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oh. Jumper reset atabilirsin. Bunu BİOS için söyledim. Ve ya BİOS pilini çıkar, tak. Bir kontrol et. undefined dedi: Oh. Jumper reset atabilirsin. Bunu BİOS için söyledim. Ve ya BİOS pilini çıkar, tak. Bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey soracağım, acaba siz yeni bir yazılım yüklediniz mi? Mesela Win 7 yi Win 10 yapmak gibi. Artı 0 Eksi
Madss dedi: Açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oh. Jumper reset atabilirsin. Bunu BİOS için söyledim. Ve ya BİOS pilini çıkar, tak. Bir kontrol et. undefined dedi: Oh. Jumper reset atabilirsin. Bunu BİOS için söyledim. Ve ya BİOS pilini çıkar, tak. Bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey soracağım, acaba siz yeni bir yazılım yüklediniz mi? Mesela Win 7 yi Win 10 yapmak gibi.
KS KS M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 30 Nisan 2021 #12 undefined dedi: Oh. Jumper reset atabilirsin. Bunu BIOS için söyledim. Ve ya BIOS pilini çıkar, tak. Bir kontrol et. Bir de bir şey soracağım, acaba siz yeni bir yazılım yüklediniz mi? Mesela Win 7'yi Windows 10 yapmak gibi. Genişletmek için tıkla... BIOS pilinin nerede olduğu hakkında en ufak bir bilgim yok. Sorunu HDD'yi çıkararak çözdüm. Son düzenleme: 30 Nisan 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
undefined dedi: Oh. Jumper reset atabilirsin. Bunu BIOS için söyledim. Ve ya BIOS pilini çıkar, tak. Bir kontrol et. Bir de bir şey soracağım, acaba siz yeni bir yazılım yüklediniz mi? Mesela Win 7'yi Windows 10 yapmak gibi. Genişletmek için tıkla... BIOS pilinin nerede olduğu hakkında en ufak bir bilgim yok. Sorunu HDD'yi çıkararak çözdüm.