SwagnOhio Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #1 Bilgisayarım anakart markasında donup kalıyor biosada girilmiyor. Kasada açılınca çıkan bip sesi birkaç saniyede bir çıkıyor. Sizce nasıl düzeltirim? SwagnOhio dedi: Bilgisayarım anakart markasında donup kalıyor biosada girilmiyor. Kasada açılınca çıkan bip sesi birkaç saniyede bir çıkıyor. Sizce nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartım 1660 Ti PSU 400W işlemcim i5 3450. Son düzenleme: 11 Temmuz 2025
Bilgisayarım anakart markasında donup kalıyor biosada girilmiyor. Kasada açılınca çıkan bip sesi birkaç saniyede bir çıkıyor. Sizce nasıl düzeltirim? SwagnOhio dedi: Bilgisayarım anakart markasında donup kalıyor biosada girilmiyor. Kasada açılınca çıkan bip sesi birkaç saniyede bir çıkıyor. Sizce nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartım 1660 Ti PSU 400W işlemcim i5 3450.
enestntr Picopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #2 SwagnOhio dedi: Bilgisayarım anakart markasında donup kalıyor biosada girilmiyor. Kasada açılınca çıkan bip sesi birkaç saniyede bir çıkıyor. Sizce nasıl düzeltirim? Ekran kartım 1660 Ti PSU 400W işlemcim i5 3450. Genişletmek için tıkla... Ramler ile ilgili olabilir soketleri kontrol et Artı 0 Eksi
SwagnOhio dedi: Bilgisayarım anakart markasında donup kalıyor biosada girilmiyor. Kasada açılınca çıkan bip sesi birkaç saniyede bir çıkıyor. Sizce nasıl düzeltirim? Ekran kartım 1660 Ti PSU 400W işlemcim i5 3450. Genişletmek için tıkla... Ramler ile ilgili olabilir soketleri kontrol et